Store problemer med alvorlig kriminalitet i Oslos multikulturelle bydele

MULTIKULTUR: Politiet vil “styrke indsatsen” mod de meget kriminelle multikulturelle østområder i Oslo.

Satellitbillede af Oslo. Foto: Sentinel-2 ( CC BY-SA 3.0 IGO ).

Det kriminelle situationsbillede i Oslos østlige områder er blevet så slemt, at politiet nu efter mange års tilsløring og underdrivning af virkeligheden føler sig nødsaget til at “satse hårdt” i de farverige områder. Situationen i Oslo er opstået efter myndighedernes politik om at sprede såkaldte flygtninge ud over hele landet. Alene i 2023 kræver folkeforræderne i Norge regering, at 35.000 migranter skal bosættes i Norges kommuner.

Oslo-politiet har ifølge abc/nyheter identificeret seks problemområder, såkaldt udsatte områder af hovedstaden, hvor kampen mod især våben og stoffer skal intensiveres, og at denne “intensive indsats” er “inspireret af Sverige”.

En forsker i kriminalitet og bandevold ved Universitetet i Malmø og Universitetet i Oslo vil også blive tilknyttet en forskergruppe, som skal bistå politiet med blandt andet at lave en række analyser for at finde ud af og søge efter, hvad der evt. være “sårbare områder” i Norge.

Hvorvidt tiltag og bekæmpelse af den konstante og katastrofalt høje voldtægtspandemi i det multikulturelle Oslo bliver en del af denne “intensive indsats” eller politiets prioriteter, fremgår ikke med et eneste ord.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • чистый 666 says:

    Det er bare symptombehandling igen igen.
    De racefremmede skal smides på porten, Good-Beirut🇱🇧


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //