Stort antal demonstranter i Berlin mod coronarestriktioner – Robert F. Kennedy talte

BERLIN: Medierne lyver om de enorme demonstrationer i Berlin mod coronapolitik.

Screenshot fra RT´s live stream fra den enorme demonstration lørdag mod Angela Merkels coronapolitik

Lørdag blev der endnu en gang afholdt en stor demonstration i Berlin mod den coronapolitik, der føres i Tyksland. I Tyskland er der blandt andet påtvunget ansigtsmasker og social afstand.

Massemedierne er meget inkonsekvente med hensyn til antallet af demonstranter. Nogle medier taler om “et par tusinde”, BBC rapporterer 18.000, og The Brussels Times skriver “tæt på 40.000”, mens folk, der hævder at have været på stedet og kontaktet Nordfront om sagen, siger, at alle disse tal er grove underdrivelser.

Ved demonstrationen den 1. august var der anslået 1,3 millioner demonstranter.

Nordfronts læsere kan danne sig deres mening om omfanget af demonstrationen lørdag den 29. august ved at se videodokumentationen fra RT Deutsch.

Politiet forbød anti-regeringsdemonstrationen med henvisning til, at demonstraterne ikke følger reglerne om social afstand; et problem som stort set blev ignoreret af myndighederne under Black Lives Matter demonstrationerne tideligere i sommers. 

Andreas Geisel , Tysklands indenrigsminister, blev krævet af partiet Alternative für Deutschland (AfD) at træde tilbage, fordi Geisel allerede havde støttet et demonstrationsforbud. AfD i Berlin sagde, at et sådant forbud havde til formål at forhindre retten til at ytre sig.

Medier kalder demonstranterne “højreorienterede ekstremister”
Flere medier kalder demonstranterne “højreorienterede ekstremister” og “nynazister”. Tabloidavisen BZ, som har en lang historie med jødiske ejere , var primært interesseret i, hvad de hævdede at være et “naziflag”, som de hævder at kunne identificeres i mængden.

Den vigtigste taler til lørdags demonstration i Berlin var den tidligere amerikanske præsident John F. Kennedy ‘s nevø , Robert F. Kennedy, Jr.

Robert Kennedy sagde således under sin tale:

– Hjemme i USA skriver aviserne, at jeg rejste hertil i dag for at tale til omkring 5.000 nazister. I morgen skriver de, at jeg talte til 3.000 til 5.000 nazister.

– Folket vil have ledere, der ikke lyver for dem, som ikke opfinder vilkårlige regler og regler, der er til for at forme befolkningen til en lydig masse, fortsatte han.

– Vi vil have regeringsmedarbejdere, der ikke har økonomiske forbindelser til medicinalindustrien … Regeringer elsker pandemier af de samme grunde, som de elsker krig, fordi det giver dem mulighed for at styre befolkningen til ting, som befolkningen ellers aldrig ville acceptere.

Se talen på engelsk, også oversat til tysk, nedenfor:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //