Studie: Ikke-europæere bliver psykisk syge i Sverige

MULTIKULTUR: Ifølge en undersøgelse fra Cambridge University kæmper ikke-hvide mere og mere psykisk for at leve i Sverige. Værst er det for de adopterede.

I begyndelsen af ​​september blev en undersøgelse offentliggjort af University of Cambridge om mental sundhed for ikke-europæere, der bor i Sverige.

Undersøgelsen viser blandt andet, at det er 2,23 gange mere almindeligt, at adopterede racefremmede diagnosticeres med alvorlige psykiske problemer, såsom psykoser, end at svenskere gør det. Tilsvarende tal for ikke-adopterede race-fremmede er 1,92 gange mere almindeligt.

Det er værst for afrikanere, efterfulgt af mennesker fra Mellemøsten og sydamerikanerne.

For de adopterede er risikoen større, jo ældre de er på adoptionstidspunktet, mens immigrationsalderen for andre ikke ser ud til at have betydning.

Ifølge undersøgelsen bør både adopterede ikke-europæere og racefremmede mænd, der er immigreret til Sverige senere i livet, ses som »særlige risikogrupper«.

Hvad dette kommer af synes de ikke at kunne svare på, men forfatterne peger blandt andet på stofmisbrug, risikotagning og kulturelle problemer.

Undersøgelsen har sammenlignet data fra 21.615 adopterede fra ikke-europæiske lande, 42.732 ikke-europæiske indvandrere og 1.610.233 svenskfødte.

Kilde:
Cambridge


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • alle bliver sguda psykisk syg af at bo i et judeo-globohomo lorteland


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //