Styrkede mistanker om Epsteins Mossad-forbindelser

PÆDOFILJØDER: Efter at en dommer tidligere på ugen frigav dokumenter om den berygtede pædofile jøde Jeffrey Epsteins kontakter, styrkes mistankerne om forbindelser til Mossad. Ifølge tidligere israelske spioner skulle hans ledsagers far, Robert Maxwell, være bindeleddet mellem Epstein og Mossad.

Jeffrey Epstein. Foto: New York State Division of Criminal Justice

Efter at den længe hemmeligholdte liste og dokumenter om den kendte og pædofile jøde Jeffrey Epstein blev offentliggjort tidligere på ugen, er mistankerne om hans forbindelser til den israelske efterretningstjeneste Mossad styrket. Det, som Daily Mail kalder for “bomben” i det frigivne materiale om den pædofile jøde, er, at Ehud Barak, tidligere israelsk premierminister og tjenestegjort i den israelske hær i 35 år, optræder med navn i dokumenterne.

Barak skal blandt andet have besøgt Epsteins lejlighed på Manhattan i 2016 og forsøgt at skjule sig selv ved at vikle et tørklæde om ansigtet, angiveligt fordi “det var koldt”. Samme dag som den tidligere premierminister besøgte den pædofile jøde, blev unge kvinder set komme og gå fra boligen. Udover dette skulle Barak angiveligt have mødtes med Epstein i alt 36 gange.

Tidligere israelske spioner har også hævdet, at Epsteins internationale pædofile og voldtægtsring havde til formål at skaffe kompromitterende materiale om indflydelsesrige ledere inden for politik og erhvervsliv for senere at kunne afpresse dem og opnå betydningsfulde indrømmelser.

 

Mossad-forbindelsen

Jeffrey Epsteins medsammensvorne, Ghislaine Maxwell, havde også en far, der hævdes at have været Mossad-agent. Ghislaine fungerede som “Madam” for Epstein, det vil sige, det var hende, der lokkede og narrede unge kvinder ind i Epsteins og de eliter, han kunne tænkes at dele disse piger med. Hendes far, Robert Maxwell, menes at have været kontaktpersonen mellem Epstein og Mossad i Jerusalem.

Præcis som Epsteins påståede selvmord døde også far Maxwell under mystiske omstændigheder, da han i 1991 angiveligt faldt fra sin båd ud for kysten af Kanariske Øer. Da dødsårsagen aldrig kunne fastslås, har man spekuleret i, at han blev myrdet. Ved hans begravelse deltog udover den israelske præsident og premierministeren mindst seks nuværende og tidligere chefer for Mossad.

Den pædofile jødiske milliardær Epstein siges at have hængt sig i sin celle kun få meter fra vagterne, der skulle passe på ham. Ifølge den officielle fortælling blev den døde jøde observeret, fordi han var selvmordsrisikabel, men de vagter, der skulle overvåge ham, sad i stedet og sov og surfede på internettet. De havde også forfalsket dokumenter, der viste, at de havde foretaget de obligatoriske kontroller af Epstein. Overvågningskameraerne skulle også have haft problemer, og derfor er der ingen billeder af, hvad der egentlig skete i cellen den 10. august 2019, hvor han angiveligt hængte sig med de lagner, der tilhørte cellen, han var indespærret i.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Ja ærgerligt at han “begik selvmord” selvom han jo nok aldrig var blevet straffet som fortjent alligevel….


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //