Susanne Biers Bird Box: Kulturmarxistisk propaganda

KULTURMARXISME: Redaktionen bringer her et blik på det kulturmarxistiske budskab i den nye Netflix-succes Bird Box, som er instrueret af jødinden Susanne Bier.

Susanne Bier er født 15. april 1960 og voksede op i en jødisk familie i København. I sin skoletid gik hun på Niels Steensens Gymnasium, og derefter studerede hun kunst på Bezalel Academy of Arts and Design i Jerusalem og arkitektur ved Architectural Association i London. Hun dimitterede fra Den Danske Filmskole i København i 1987.

Den jødiske filminstruktør har siden høstet stor international anerkendelse fra blandt andet den stærkt overrepræsenterede jødiske Oscar-uddeling i Hollywood, hvor jøder uddeler priser til jøder.

Filmen Bird Box

For dem der ikke har set filmen, handler den om en mystisk kraft, der får alle folk til at begå selvmord, straks efter de ser denne usynlige kraft. Den jødiske Sandra Bullock spiller hovedrollen, som den enlige gravide kvinde Mallory, der hverken ønsker sig familie eller det barn hun bærer i maven. I korte træk handler filmen om en lang rejse med bind for øjnene op af en flod, for at undgå denne mørke kræft og komme i sikkerhed.

Bird Box vil i de flestes øjne ligne en ganske almindelig katastrofefilm, men virkeligheden er den, at filmen rummer en svær grad af anti-hvidhed og en stærk kulturmarxistisk propaganda. Netflix har længe været kendt for deres forsøg på, at få den negroide race til at fremstå som helte, læger, chefer, og værst af alt, den perfekte partner til unge hvide kvinder. Bøsser, lesbiske og transpersoner er som regel også at finde i disse film som en del af normaliseringen af det unaturlige, mens filmskurken altid er den heteroseksuelle hvide mand. Filmen Bird Box går skridtet længere i forsøget på at dæmonisere den hvide race.

Se mere i dette klip:

Læs også:
Hvad er kulturmarxisme?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //