Den svenske kirke kimer med klokkerne for enlige mænd fra Afghanistan

SVERIGE: Den svenske kirke fortsætter sit engagement i masseindvandringen til Sverige og vil i september fokusere på udvisninger af enlige unge mænd fra Afghanistan, blandt andet ved at kime med kirkeklokkerne i Nybro.

Den svenske kirke har i flere år propaganderet for masseinvasionen fra den tredje verden til Sverige. Præster har kimet med kirkeklokker for at forstyrre anderledestænkendes stemmer i blandt andet Malmö og Almedalen.

Invaderende migranter fra den tredje verden – uden ret til at søge asyl i Sverige, da de har vandret gennem flere sikre lande – har kunnet slå sig ned på kirkebænkene i forskellige kirker.

Biskop Eva Brunne har forslået, at kristne symboler skal fjernes fra sømandskirken i Stockholm og at retningen mod Mekka skal markeres, således at kirken bliver mere indbydende for besøgende fra andre religioner.

I september vil den svenske kirke fokusere på udvisninger af enlige mænd fra Afghanistan ved hver onsdag kl. 11.55 at kime med kirkeklokkerne i Nybro.

– De siger, at de tager hensyn til børnekonventionen og vil fokusere på barnets tarv. Alligevel kan de sende asylansøgere hjem til lande i krig, siger Linda Lawner Wåhlin, som er engageret i arbejdet med at hjælpe de enlige unge mænd.

Ifølge Lawner Wåhlin vil Nybro kirke “skabe opmærksomhed om hvor vanskeligt det er at få asyl”, og at “det er et lotteri der afgør hvem der får asyl eller ej”.

Det er den ekskluderede tidligere Sverigedemokraterna-politikeren Thoralf Alfsson, som i et indlæg på sin blog reagerer på den svenske kirkes udspil:

Linda Lawner Wåhlin synes ikke at ville acceptere lovene som gælder i Sverige. Hun arbejder i den svenske kirke og udnytter nu hendes position til at benytte kirkeklokkerne.

Alfsson sætter spørgsmålstegn ved om det er passende at benytte kirker til dette formål og noterer, at ingen fra kirken har udtalt sig om sagen.

Er det egentlig Linda Lawner Wåhlins beslutning eller en fælles beslutning truffet af kirkerådet i Nybro?, spekulerer Alfsson.

På den svenske kirkes hjemmeside i Nybro findes der ingen information om klokkekimningen, som skal ske på onsdage, og Alfsson stiller fra undrende overfor, om  “befolkningen er enig i dette spektakel”.

Kilder:
Thoralf Alfsson


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //