Sverige – hele verdens socialkontor

SVERIGE: På arabisk lover den svenske regering sociale ydelser til alle inklusive illegale indvandrere.

I år har Sverige alene i perioden januar – september givet opholdstilladelse til i alt 17.752 asylansøgere.

Det et næsten lige så mange, som de 18.000 flygtninge, som den amerikanske præsident Donald J. Trump for nylig har erklæret, at USA vil modtage på et helt år.

Nu viser det sig imidlertid, at der er en god grund til, at arabere og somaliere med flere strømmer mod Sverige.

De bliver lovet guld og grønne skove

Det er den svenske regering, der via sit officielle informationskontor, det svenske institut Sweden.se, der lokker afrikanere og arabere til Sverige med gyldne løfter om social forsorg såsom rigelige børnepenge, gratis lægehjælp og ikke mindst gratis tandbehandling.

Og hvis man opholder sig illegalt i landet, betyder det ikke noget. Også for de illegale er der gratis lægehjælp og tandbehandling at hente, fremgår det ifølge det svenske TV 4 af regeringskontorets hjemmeside.

Det glade budskab udbasuneres på flere forskellige sprog, blandt andet arabisk.

Få betalt forældreorlov og modtag børnetilskud til seks børn

Her kan man blandt andet læse om alle de forhold, der gælder for alle, der er bosat i Sverige:

”I Sverige har forældre ret til 480 dages betalt orlov, når et barn fødes eller adopteres. Dette tal er superhøjt i forhold til internationale standarder,” hedder det på de arabisksprogede sider, ligesom der ifølge TV 4 også reklameres med, at en familie kan få børnetilskud på op til seks børn.

Et kapitel beskriver også ifølge TV 4, at svenskerne er glade for at betale skat, og hvordan det svenske sundhedsvæsen og tandpleje er gratis for alle.

Også for dem, der har fået deres asylansøgning afvist og bliver i landet og går under jorden.

Men det påvirker ikke kommunikationschefen for den svenske regerings officielle informationskontor, Per-Arne Wikström:

”At vi prøver at fortælle, at Sverige er et velfærdsland, har jeg ikke noget problem med at skrive under på,” siger han til TV 4.

Men det er der trods alt nogle i selv den svenske politisk korrekte garde, der har.

Formentlig på grund af en meningsmåling fra slutningen af september, der viser, at Sverigedemokraterna nu stormer frem og med 20,7 procent af stemmerne og  ville være Sveriges næststørste parti, hvis der var valg i dag.

De helt forkerte signaler om Sverige, lyder det nu fra de etablerede

En af dem, der nu siger fra, er det store borgerlige parti Moderaternes partileder, Ulf Kristersson, som nu så småt er begyndt at nærme sig Sverigedemokraternas holdninger i udlændingepolitikken.

”Det er helt urimeligt, Hvis du udtrykkeligt siger, at de kan få en masse penge, hvis du har mange børn, og du fortæller, hvilke fordele, du har, hvis du opholder dig landet ulovligt, sender du simpelthen de forkerte signaler om, hvad Sverige ønsker at være, og hvad regeringen skal tage ansvar for,” siger Ulf Kristersson til TV 4.

Selv hos de svenske socialdemokrater er man nu begyndt at få kolde fødder.

Således vil den socialdemokratiske minister for udenrigshandel, Anna Hallberg, nu have en forklaring.

”Jeg synes, det er vigtigt at have afbalanceret information og ikke at tiltrække folk på grund af vores velfærd. I så fald er det en uheldig balance. Jeg vil tale med generaldirektøren for det svenske institut for at forstå grundlaget for at offentliggøre den del af informationen,” siger Anna Hallberg til TV 4.

Skulle styrke dialogen med den arabiske verden

Ifølge det svenske nyhedsbureau, NB, var formålet med informationsstedet ifølge eget udsagn at ”styrke dialogen med den arabisktalende del af verden”.

Det blev oprettet i 2002, men det var det svenske udenrigsministerium, der i 2011, der gav instituttet til opgave at skabe den nye arabiske version.

Her kan man nu ifølge TV 4 og NB  læse på arabisk, hvor meget en familie på seks børn modtager i tilskud, og hvordan man får yderligere tilskud til flere børn, hvis man fra Mellemøsten vælger at slå sig ned i Sverige.

Det er også her, at man nu kan læse, at selvom man opholder sig illegalt i Sverige som afvist asylansøger, så er man alligevel sikret samtlige sundhedsydelser inklusive fri tandbehandling.

Siden blev lanceret med specielt fremstillede animerede film på arabisk, og som via instituttets målrettede indsats på de sociale medier har nået millioner af mennesker i Mellemøsten, oplyser nyhedsbureauet NB.

Officielt har regeringsorganet Sweden.se eller Instituttet, som det kort og godt kaldes i Sverige, til opgave at øge Verdens tillid og interesse for Sverige.

Det med tilliden er vel efterhånden så som så, men interessen for Sverige har man da formået at skabe i form af arabere og andre, der nu vælter ind som asylansøgere.

KILDE:
Den Korte Avis


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Og samtidig forudsiges det at 40% af kommunerne i Sverige går konkurs det næste år! Det er en ondskabsfuld klovneverden vi lever i!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //