Sverige: Kvinde henrettet på åben gade i det multikulturelle Malmö

SVERIGE: Mandag morgen blev en kvinde skudt i hovedet da hun var ude at gå sammen med sin familie i det multikulturelle Malmö. Kvinden omkom af skaderne.

Det var mandag morgen, at en kvinde med mand og barn gik langs Sergels vej i det multikulturelle Malmö, da en maskeret mand gik direkte hen til kvinden og skød hende i hovedet.

Kvinden døde af skaderne, mens manden kom uskadt fra hændelsen. Barnet hun holdt i hænderne slap med overfladiske rifter.

Der var mange mennesker på gaden, som var vidner til hændelsen. Ifølge et vidne skal mellem otte og ti skud have blevet affyret.

– Hun blev skudt i hovedet. Det var en ren henrettelse, siger et øjenvidne.

En sortklædt maskeret mand med pistol i hånden blev set løbe fra gerningsstedet. Manden er blevet fanget på en række overvågningskameraer, som politiet vil bruge i efterforskningen.

Cirka 40 minutter efter skyderiet fik politiet en melding om en bilbrand i Lorensborg, kun 3 kilomater fra Sergels vej. Bilbranden er rapporteret at være knyttet til drabet på kvinden.

Der er ingen mistænkt for forbrydelsen.

Så sent som i midten af juni blev der publiceret data fra den svenske statskanal SVT om at antallet af brænde og sprængninger i Malmö var faldet.

– Jeg regner med at disse tal vil falde permanent, i lang tid, kommenterede daværende indenrigsminister Mikael Damberg fra Sveriges socialdemokratiske arbejderparti.

I april blev der i Expressen publiceret den positive nyhed, at det for første gang i tre år havde været en hel måned uden skudveksling i den multikulturelle by Malmö.

Kilder:
AFTONBLADET


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det svenske politi har totalt mistet magten!

  Det er snart på tide, at vi selv finder disse afskum og taler et sprog kun de forstår.

  Fysisk magt.

  • Krautling says:

   Ja, og politiet burde også bekæmpes med alle midler. De er folkets fjende. Tænk sig, at folk skal tvinges til at betale for sådan en flok vatpikke, der alligevel ikke kan et klap.

 • Næste artikel på Nordfront:

  Sverige: Kvinde henrettet på åben gade i det multikulturelle Stockholm

  https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-08-28-nyt-skyderi-i-sverige-kvinde-draebt

  • Jacob Vullum Andersen says:

   Det er situationen på gaden, og alt imens sidder de ansvarlige politikere og taler om velfærd…

   • Krautling says:

    Og svensken fortsætter med at stemme på totalt landsforræderiske partier. AfS og NRM fik mindre end 1% af de samlede stemmer tilsammen. AfS er måske ikke endeløsningen, som NRM er, men det er da et skridt på vejen. Men 1%.. Man forstår det ikke. Og næste valg bliver sgu nok ikke meget bedre. Folk har virkelig svært ved at lægge to og to sammen. Jeg tror, at der skal et totalt kollaps til med efterfølgende borgerkrig, hvor hver en svensker føler sig direkte truet på livet, mister deres hjem, alle ejendele, har problemer med at finde mad osv. før de fatter pointen. Men “racisterne” får vel skylden for det hele i sidste ende alligevel.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //