Sveriges Radio trollet af Modstandsbevægelsen

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Et medlem af Den Nordiske Modstandsbevægelse ringede ind til Sveriges Radio og havde en hyggelig samtale om »prepping.«  Som med tidligere opkald var den »uvildige« vært forfærdet over at høre, at den rare person var nationalsocialist.

Foto: Holger.Ellgaard (CC BY-SA 3.0)

I det svenske samtale program »Kvällspasset« på Sveriges Radio P4 ringede den muntre Fredrik Engman ind og fortalte ud fra emnet, om hvordan 2022 har været for ham. Han fortæller blandt andet begejstret, at det var året, han tog »prepping« og kriseberedskab seriøst.

Værten spørger nysgerrigt, hvad det betyder på et »dybere plan«, hvortil Fredrik svarer, at han er forberedt på problemer og kriser, både når han kører i bil, og når han er hjemme. Det kan handle om at have varmt tøj med og have værktøj i bilen til for eksempel at fjerne træer, der er væltet hen over vejen. Derhjemme giver han eksempler på at have en fødevareforsyning, der holder længere end 72 timer, og alternative metoder til at tilberede maden ved længere strømafbrydelser.

På spørgsmålet om den, der ringer, er bekymret for 2023, svarer han »Jeg ved det ikke, der er det der med elhysteriet, man ved ikke, hvor det ender, hvis der er længere strømafbrydelser, eller om der vil være helt forfærdelige skyhøje priser på el og lignende.« Om emnet spørger oplægsholderen, om han har anskaffet sig sit eget atomkraftværk, og de griner hjerteligt sammen, da han svarer, at »der er lidt strammere restriktioner på dem.«

I slutningen af ​​den hyggelige samtale råder Fredrik til, at hans bedste forberedelsestip er at melde sig ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse. Værten melder lettere irriteret ud, at han må tage »stærk afstand« fra tippet og smider brat Fredrik ud af programmet med ordene »hav det godt Fredrik og tak for opkaldet indtil NU!«

Hør selv afsnittet her:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //