Sympatisører bydes velkomne til Nordendagene

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Sympatisører bydes velkomne til Nordendagene i Stockholm-regionen. Datoen for årets begivenhed er den 26. august, og du er velkommen!

Alle nationalt sindede nordboere bydes sammen med deres familier hjerteligt velkommen til årets Nordendagene.

Traditionen tro vil der blive afholdt en femkamp for at kåre Årets Nordmand, der loves børneaktiviteter, marked, taler fra ledelsen, socialt samvær med verdens mest fantastiske mennesker samt god mad med mere.

Indgangsbilletten koster 300 SEK (ca. 190 DKK. red.) per person, og det inkluderer måltider. Alle under 16 år kommer gratis ind. Der kan kun betales kontant – dette gælder også på markedet.

Hvis du har tøj, legetøj, køkkenredskaber, værktøj osv., som er i god stand og som du ikke har brug for, er du velkommen til at medbringe det og give det til dem, der har mere brug for det.

Der er teltplads til rådighed for dem, der ønsker at overnatte. Hvis du deltager i femkampen, anbefales du at medbringe træningstøj.

Tilmelding skal ske til din nærmeste leder, eller hvis du endnu ikke har kontakt med Den Nordiske Modstandsbevægelse, kan du tilmelde dig ved at kontakte [email protected] (OBS: Det virker ikke fra Protonmail, men du kan i stedet bruge denne kontaktformular). I den bindende tilmelding skal du angive antallet af deltagere samt dit navn og telefonnummer. Tilmeldinger uden disse oplysninger vil ikke blive registreret. Du vil herefter blive kontaktet via telefon for at bekræfte din tilmelding.

Du er velkommen til at stille spørgsmål gennem ovennævnte.

Vi ses til årets højdepunkt!

 

Børn i tovtrækkeri mod aktivister fra Modstandsbevægelsen under sidste års Nordendagene.

 

Finale gennem en boksekamp i konkurrencen Årets Nordmand 2022.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //