Tag del i demonstrationen i Ludvika og Boden 1. maj

DEMONSTRATION Den 1. maj arrangerer Den Nordiske Modstandsbevægelse to demonstrationer samtidigt: én i Ludvika og én i Boden. Vis mod og stil op!

For første gang i nyere tid arrangeres to nationale demonstrationer samtidigt. De vil gå under parolen «Vi er ikke politikere – VI ER FOLKET!» og alle folkevenner er velkommen til at deltage, uanset om de er medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelse eller ej.

I Ludvika er ruten lagt og politiet har givet tilladelse til demonstrationen. Marchen vil gå fra Mossplan via Mossgaten, Uppfartsvägen, Skolgatan, Köpmansgaten og Storgatan.

I modsætning til Göteborg-politiet, kommer Ludvika-politiet ikke til at gribe ind mod skjolde eller Tyrrunefaner.

Samlingen sker kl. 12:00 i begge byer.

Yderligere information om præcis samlingsplads, regler og talere, vil snart kunne findes på Nordfront. Den Nordiske Modstandsbevægelse vil gøre sit bedste for at tilbyde transport eller samkørsel til demonstrationerne over hele Norden.

Har du spørgsmål om samkørsel eller andet som du vil have besvaret fra en officiel repræsentant kan du sende en e-post til [email protected].


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hoppas få träffa många av er danska kamrater 1 maj! För er som aldrig deltagit på något liknande kan jag verkligen rekomendera det varmt, ni kommer inte ångra er!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.