Tag del i demonstrationen i Ludvika og Boden 1. maj

DEMONSTRATION Den 1. maj arrangerer Den Nordiske Modstandsbevægelse to demonstrationer samtidigt: én i Ludvika og én i Boden. Vis mod og stil op!

For første gang i nyere tid arrangeres to nationale demonstrationer samtidigt. De vil gå under parolen «Vi er ikke politikere – VI ER FOLKET!» og alle folkevenner er velkommen til at deltage, uanset om de er medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelse eller ej.

I modsætning til Göteborg-politiet, kommer Ludvika-politiet ikke til at gribe ind mod skjolde eller Tyrrunefaner.

Samlingen sker kl. 12:00 i begge byer.
I Ludvika sker samlingen på Mossplan.
I Boden på parkeringspladsen overfor Dollarstore på Kaptensgatan.

Nedenfor ses marchruten i Ludvika (fra Mossplan, via Mossgatan, Uppfartsvägen, Skolgatan, Köpmansgatan og Storgatan).
Talen afholdes kl. 14.00 på Garvarns Torv.

Nedenfor ses ruten for Boden (følger Brogatan og svinger ind på Kungsgatan for at afsluttes på Kvarnängen i den centrale del af Boden.)
Talen afholdes kl. 14.00 på Kvarnängen.

Ti forskellige talere vil tale ved de to demonstrationer. Eksempelvis vil Simon Lindberg og Frederik Vejdeland tale i Boden, og Pär Öberg og Jörgen Kromann i Ludvika. Du kan se en præsentation af samtlige talere her.

Vi anbefaler at alle som vil møde op til talerne også deltager i demonstrationsoptoget, og ikke bare møder op ved slutdestinationen. Dette er dels fordi erfaringer viser, at politiet nogle gange har blokeret offentlighedens adgang til talerne.

Ordenregler for demonstrationen kan læses her.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil gøre sit bedste for at tilbyde transport eller samkørsel til demonstrationerne over hele Norden.

Har du spørgsmål om samkørsel eller andet som du vil have besvaret fra en officiel repræsentant kan du sende en e-post til [email protected].


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hoppas få träffa många av er danska kamrater 1 maj! För er som aldrig deltagit på något liknande kan jag verkligen rekomendera det varmt, ni kommer inte ångra er!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //