Tal ikke med politiet!

Politiet rekrutterer informanter til undergravning af den Nordiske Modstandsbevægelse og andre nationalistiske projekter. Forråd ikke dine kammerater ved at blive politiets meddeler!

Hold tæt: Som medlem af Modstandsbevægelsen skal du holde tæt om organisationen og dens aktiviteter. Der er blevet vist dig tillid og den skal du ære. Hvad du ved om organisationen og dens medlemmer skal blive hos dig. En grundlæggende regel er, at alt hvad organisationen rapporterer om offentligt, både kan og bør spredes. Alle andre oplysninger du modtager er fortrolige. At afsløre organisatoriske hemmeligheder er forræderi. […]

Som aktivist i Modstandsbevægelsen hviler kravet på dig, at du kontakter din nærmeste chef i tilfælde af, at du bliver kontaktet af politiet, PET eller anden myndighed. […]

Vi lever i et system, der er dybt fjendtligt indstillet og blandt andet forsøger at udnytte politiet mod os. […] det kan dreje sig om alt fra gadechikane under uddeling af flyveblade til efterforskningshold bestående af betjente hvis opgave der at ”finde noget”, for at kunne fængsle aktivister og ledere. […]

De indsamlede oplysninger kan bruges i efterforskninger, til afpresning, smædekampagner eller videreformidles til magteliten.

– Modstandsbevægelsens aktivisthåndbog

Troskab er ét af mottoerne i den Nordiske Modstandsbevægelse. At være tro er det samme som at være pålidelig. I sociale sammenhænge taler man ofte om troskab og utroskab i forbindelse med kæresteforhold, men et individ kan også udvise troskab overfor sine kammerater eller en højere idé.

En person som er tro mod sine kammerater, udsætter dem ikke for unødvendig fare ved at videregive oplysninger om dem til myndigheder, som har det klare mål at bekæmpe organisationer som Modstandsbevægelsen. Medlemmer af Modstandsbevægelsen bør have læst Aktivisthåndbogen, og allerede forstået dette, hvorfor det sandsynligvis først og fremmest er medlemmernes partnere og bekendte, som risikerer at blive kontaktet af politiet eller PET.

Især under en valgkamp eller inden store demonstrationer, kan myndighederne være interesseret i at undergrave Modstandsbevægelsen, og tilsyneladende ubetydelige oplysninger kan bruges til at nå dette mål. Derfor bør du aldrig under nogen omstændigheder give dem nogen oplysninger. Når du først er kommet ind på forræderens vej, ved at lække information, kan det være svært at vende om. Politiet kan bruge dit første svig til at tvinge dig til at begå mere bedrageriske handlinger.

Politiet vender sig normalt mod moralsk og mentalt svage individer i deres søgen efter informanter. Du bør derfor se deres forsøg på kontakt som en fornærmelse og gøre det klart for dem, at du ikke er en svag person som vil give dem noget. Ofte tilbyder politiet penge eller tjenester (som at se gennem fingre med en forbrydelse du har begået) i bytte for at du vil fungere som informant for dem. Men samarbejdet gavner kun politiet og systemet – Du bliver først systemets slave og siden en forræder af den nationalistiske sag, og til sidst, når dit forræderi er afsløret, mister du dine kammerater og dit omdømme.

Hvis politiet kontakter dig, dokumenterer du deres kontaktforsøg og informerer dine kammerater om det. Selvom du afviser politiets tilnærmelser som du skal, kan det se mistænkeligt ud, især hvis du vælger at skjule, at politiet har forsøgt at rekruttere dig som stikker. Det er derfor vigtigt at være åben omkring det fra starten af, hvilket også har en afskrækkende effekt, da politiet ikke
ønsker, at deres lyssky forretningsmetoder bliver offentliggjort på eksempelvis Nordfront.dk.

Modstandsbevægelsen er ikke en kriminel organisation, men vi lever i et kriminelt samfund; Et samfund hvor politiet helt åbent kortlægger og registrerer folk med ”forkerte” holdninger, vilkårligt begrænser oppositionens forsamlingsfrihed, hjælper systemet med at fængsle folk som udtrykker støtte til den ”forkerte” ideologi, og i visse tilfælde har videregivet oplysninger om nationalistiske aktivister til venstrefløjsterrorister, og i andre tilfælde kontaktet arbejdsgivere med det mål at få nationalister afskediget fra deres job.

Befinder du dig i en situation hvor du forsyner politiet, PET eller anden myndighed med information? Modstandsbevægelsen kan give amnesti til personer som på nuværende tidspunkt fungerer som informanter, forudsat at man er helt åben og oprigtig. Gælder dette dig? Tag da kontakt til Modstandsbevægelsen i dag (brug den krypterede kontaktformular under ’Kontakt’)


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • legionæren af 27 juni 1942 says:

  Som Nationalsocialist svigter man hverken familie, venner/kammerater eller sit folk.
  Ære er vores tro!

 • Kristian says:

  Hvis politiet var på din side ville vi ikke have over en halv million racefremmede i landet.
  Der kan ikke komme noget godt ud af at give politiet nogen information.
  Du kan kun skade dig selv, Modstandsbevægelsen og dit folk.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //