Tanker om krigen, Ukraine og dets folk

KRIG: Modstandsbevægelsens Emma Karlsson formidler her sine tanker om Ukraine-frivillige, ukrainske flygtninge og hvem der egentlig vinder ved broderkrigen i øst.

Mine venner, der sker meget i verden lige nu. Meget forfærdeligt og meget trist. Endnu en gang bløder den hvide race, og atter dør hvide mænd, kvinder og børn for globalistiske interesser. Igen er vi brikker i deres spil.

Jeg ved, at mange lider med mig ved at se og høre om det folk, der nu må tåle dagen i Ukraine. Jeg ved, at flere end mig får tårer i øjnene, når der vises billeder af bombede børn og blodige hvide kvinder. Jeg ved, at mange af jer, ligesom jeg, føler jer stolte, når kvinder og børn sendes i sikkerhed, og når mænd griber til våben for deres land og deres folk.

MEN, og dette er et stort men, dette er ikke en befrielseskrig for den hvide race. Dette er ikke en krig mellem godt og ondt. Det er en krig skabt af globalister for deres interesser, og hvor resultatet er myrdede hvide mennesker. Ingen krige er sort og hvid og sjældent er krige, hvor hvide mennesker dør, gode krige.

Selvom hvide mennesker har forskellige holdninger, og uanset hvilket sprog de taler, er de en del af den hvide folkestamme. De hvide broderkrige må slutte. Kun hvis vi forenes mod den fælles globale fjende, kan den hvide race blive hel og stærk igen.

Jeg ved, du vil gøre det rigtige. Jeg ved, du vil kæmpe mod fjenden. Jeg forstår, at kampen brænder i jeres hjerter, og at I efter år med magtesløshed føler, at der endelig er noget rigtigt at gå i gang med. En kamp, ​​der faktisk er mere end ord. En kamp om blod, jord og ære.

Når det ukrainske folk bløder, bløder den hvide race, og jeg forstår fuldt ud den medfølelse og vrede, der vokser. Men kære venner, dette er ikke en krig for det ukrainske folk, de er bare klemt inde mellem to onder. To onde magter, hvor vi egentlig kun kan gætte på deres endelige plan eller deres underliggende spil.

Du ved hvilken fjende jeg taler om. Du ved, hvad de er, hvem de er, og hvad de vil have. De er villige til at ofre selv deres egne for at nå deres mål, og det er det, de gør nu. Det er det, de altid gør. Lad dig ikke lokke i deres fælde.

Jeg opfordrer dig indtrængende til ikke at give efter for følelser, men til at samle dig og se situationen for, hvad den er. En krig mellem to kæmper – med hvide ofre som mål.

Mit hjerte bløder for vores hvide brødre og søstre, som har det ilde, og jeg vil byde dem velkommen i vores samfund med åbne arme. Men at dø i en krig – opfundet og skabt, dikteret og udtænkt af den hvide races største fjende er ikke den rigtige måde. Det er ikke her, du skal dø, min ven. Kampen står her i det gamle Norden – for det nye Norden. Hvis du skal møde døden på slagmarken, skal du gøre det i en krig skabt af hvide folkefæller – for hvide folkefæller. Ikke for fjenden. Når fjenden opfordrer dig til at kæmpe for hans side, så lyt ikke efter, for hans ønske er kun for at lokke dig i døden.

Vi skal tænke langsigtet. Vi må ikke lade os falde i reaktionære fælder. Besind dig hvide mand og indse, at denne krig ikke har en god og en ond side. Den har to onde sider, og de ønsker at ødelægge dit folk!

 

/ Emma Karlsson


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //