Terrorbluff: FBI fabrikerer beviser imod narkoman, der hensatte benzindunk foran jødisk plejehjem

USA: En stofmisbruger er blevet dømt for at have forsøgt at sætte ild til et jødisk plejehjem i Longmeadow, Massachusetts. FBI hævder at være i stand til at forbinde manden, der siger, at han ikke er interesseret i politik, til en mystisk, navnløs »hvid magt«-gruppe.

Intet bevis, intet problem.

Dette var efterforskningsfilosofien for specialagent Ryan McGonigle fra Boston FBI’s Joint Terrorist Forces (JTTF), da han beskyldte John Rathbun for at være en hvid magt-indenlandsk-terrorist, der forsøgte at sprænge et jødisk plejehjem i luften med et hjemmelavet sprængstof.

Boston FBI’s ansvarshavende specialagent Joseph Bonavolonta hyldede anholdelsen som bevis for, at »racemotiverede voldelige ekstremister« udgør en »meget reel trussel«.

Rathbun blev til sidst dømt for forbrydelsen onsdag, efter at den første retssag sluttede med en fastlåst jury.

 

En fejlplaceret benzindunk

Ifølge retsdokumenter som National Justice har fået adgang til, blev der den 2. april 2020 fundet en 19-liters Scepter-benzindunk med en lap papir stoppet ned i dysen uden for Ruth’s House, et jødisk plejehjem i Longmeadow, Massachusetts. Dunken brændte ikke, og der var ingen materielle skader.

Blod fundet på stedet førte føderale efterforskere til John Rathbun, en 37-årig heroinmisbruger, der boede i nærheden, sammen med ​​sine forældre.

Da Ruth’s House er en jødisk institution, og der stod kristne vers skrevet på den brændte lap papir i benzindunken, opdigtede FBI en fortælling helt uden fakta, der fik Rathbun til at fremstå som en hvid magt-terrorist, der plantede en hjemmelavet bombe med det formål at dræbe jøder.

Rathbun blev derefter tiltalt for transport af sprængstoffer over statsgrænser og forsøg på at bruge sprængstoffet til at beskadige eller ødelægge ejendom.

Agent McGonigles anklage begynder med et sammendrag af en mystisk, navnløs gruppe af »hvid magt-tilhængere«, kun omtalt som »Person 1« og »Person 2« og angiveligt ikke tiltalt, som specifikt rettede sig mod den jødiske facilitet i Longview på sociale medier.

Flere sider af det skriftlige udsagn er afsat til at beskrive den interne funktion i denne »hvid magt«-gruppe og deres trusler mod plejehjemmet, men alligevel siger Rathbun i en overraskende fodnote, at Rathbun ikke er en af ​​de personer, der planlagde angrebet, og at det er ikke noget bevis for, at han overhovedet var involveret i gruppen eller nogen politisk aktivitet.

National Justice undersøgte alle dokumenterne i sagen og fandt ud af, at de føderale advokater aldrig fremlagde beviser som forbandt tiltalte til en »hvid magt«-relateret eller anti-jødisk gruppe eller holdninger.

Under forhør af efterforskere indrømmede Rathbun, at han regelmæssigt brugte stoffer og gik ind til sin computer for at se porno, men afviste kategorisk enhver forbindelse eller interesse i politik eller fjendtlighed over for jøder. Da han blev informeret om, at blodet, fundet på benzindunken, matcher hans DNA, blev Rathbun efter sigende synligt fortvivlet og stillede spørgsmål om, hvordan det kunne lade sig gøre.

En dommer var ikke desto mindre enig i, at »det er rimeligt at antage«, at Rathbun havde til hensigt at terrorisere jøder, fordi det lettere afbrændte stykke papir i benzindunken, karakteriseret som en »væge«, havde påskrevne bibelvers.

 

Intet juridisk grundlag for den føderale tiltale

Da sagen kom for retten for første gang i november sidste år, kæmpede de føderale advokater med narrative udfordringer. De kunne ikke finde et motiv, en hensigt eller et logisk juridisk argument for at retfærdiggøre den alvorlige anklage.

Blandt andet transporterede Rathbun ikke benzindunken på tværs af statsgrænser – en forudsætning for den føderale tiltale i sagen. FBI-agenten og advokaten, der førte sagen, forsøgte at omgå denne begrænsning ved at hævde, at selvom både Rathbun og Ruth’s House var i Massachusetts, ejer det hjemmelavede firma Jewish Geriatric Services Lifecare, Inc. også en ejendom i Connecticut.

National Justice konsulterede en juridisk ekspert angående dette argument, hvortil vedkommende svarede, at det var en »uhørt« teori.

Juryen købte den heller ikke, og retssagen blev erklæret ugyldig.

Justitsministeriet kunne dog ikke lade domfældelsen af en mulig »antisemitisk terrorist« gå til spilde og gik for retten igen i sidste uge, hvor FBI endelig formåede at få den tiltale dømt. Rathbun er blevet holdt i varetægt uden kaution under hele denne Kafka-retssag og afventer nu sin straf – op til 10 års fængsel – planlagt til næste efterår.

I en selvretfærdig pressemeddelelse onsdag, hvor de klappede sig selv på ryggen, nævnte justitsministeriet gentagne gange det jødiske ejerskab af ejendommen, hvor benzindunken blev hensat, men ikke at »antisemitisme« spillede nogen rolle i Rathbuns beslutning om at sætte det der.

Under alle omstændigheder vil Rathbuns farciske domfældelse stadig blive fremført som endnu et tilfælde af »hvid magt indenlandsk terror« af FBI.

/ Eric Striker

VIA:
National Justice


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • De leder desperat efter hvide terrorist racister så de kan få deres narrativ om at hvide er den største trussel i USA og hvis der skal dømmes nogle uskyldige for at få det til at gå i opfyldelse, ja det er et offer de er villige til at tage


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //