Ti betjente skadet i Londons BLM-optøjer

STORBRITANNIEN: Black Lives Matter-uromagere kastede med cykler og andre genstande mod det ridende politis heste i optøjerne i London. En politikvinde blev slået af sin hest og slået bevidstløs.

Screenshot: YouTube.

Voldelige sammenstød mellem Londons politi og Black Lives Matter (BLM)-hooligans fandt sted lørdag. Tusinder af BLM-tilhængere var samlet på Westminster.

Pøbler der sympatiserer med den afrikanske race og protesterer mod «hvid vold», gik til angreb mod det ridende politi i London.

Hårde genstande blev kastet mod politiets heste. En politikvinde blev slynget ned på jorden, da pøblen kastede glasflasker, brændende genstande og en cykel mod politikvindes hest, som derefter stak af og ukontrolleret løb fra scenen, idet dens rytter ikke var i stand til at kontrollere det skræmte dyr.

Hesten kolliderede med et trafiklys, og politikvinden faldt til jorden og den rytterløse hest ramte efterfølgende en afrikansk demonstrant.

Volden eskalerede derefter yderligere, da sorte demonstranter fortsatte med at kaste projektiler mod det ridende politi. Adskillige cykler blev kastet mod politiheste ifølge vidner.

En afrikaner blev fotograferet af pressen, da han angreb politihestene med en cykel uden for udenrigsministeriet.

Daily Mail Online rapporterer, at ti politibetjente blev såret i sammenstødene, der siges at have været til støtte for en kriminel afrikaner, George Floyd, som tidligere blev rapporteret død under en politioperation.

Demonstrationstogene, der passerede gennem Londons gader, var ikke kun sorte og brune afrikanere; en hel del hvide – fortrinsvis unge hvide kvinder – kan også ses på videoer, der blev offentliggjort i løbet af dagen. Nogle af dem har omfavnet troldeopfordringen «Barber hovedet for BLM», som blev spredt via 4chan.

Via:
Nordfront


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //