Til alle nationalister som overvejer at involvere sig militært i Ukraine

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Modstandsbevægelsens leder skriver her nogle linjer til de nordiske mænd, som måske tænker på at drage til Ukraine og deltage i krigen mod Rusland.

Jeg vil starte med at sige, at jeg forstår, at et nordisk hjerte hamrer ved tanken om, at hvide folkefæller dør i en krig i vores Europa. Altruisme er et af de vigtigste racekarakteristika for det nordiske folk, og et andet er mod. At ville give, hvad man kan for at beskytte andre, er selvfølgelig noget godt, noget der viser, at man stadig er i en eller anden kontakt med sit indre og ikke er helt slavebundet af materialismen.

Jeg forstår med andre ord følelserne og instinkterne bag ideen om at ville ned til Ukraine for at deltage i krigen. Til gengæld har jeg meget sværere ved at forstå dem, der virkelig vælger at gøre alvor af tankerne, for uanset hvor meget dine følelser og instinkter siger det, så burde det efterfølgende logiske ræsonnement stoppe dig og holde dig hjemme.

På samme måde forstår jeg fuldt ud dem, der nogle gange tænker på at ville gribe til våben og nedskyde folkeforrædere eller racefremmede voldtægtsmænd her i Norden, men jeg forstår også, at de ikke går videre med det, fordi det logiske ræsonnement stopper deres følelser og instinkter.

Jeg ønsker, at alle nationalt indstillede mænd i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island engagerer sig for Norden og det nordiske folk i stedet for at tage til Ukraine. For vores egen nation.

Hvis i lægger så meget tid, penge og offervillighed, som det faktisk kræver at deltage i Ukraine, i kampen herhjemme i stedet for, den kamp, ​​der på sigt virkelig kan gøre en forskel, så ville vi tage et enormt antal nødvendige skridt fremad.

Jeg ville tage fat på nogle af de motiver, som jeg ved, i måske har i tankerne.

 

»Jeg vil beskytte den suveræne nation Ukraine mod den anti-nazistiske stormagt«

Selvom det ville være rart, er det desværre ikke muligt at træffe dette valg i denne konflikt. Allerede før krigen var Ukraine i hænderne på den anti-nazistiske supermagt i form af USA og EU, og landet vil næppe blive mere uafhængig af denne krig, hvem end der vinder den. Hvis hvide nationale kræfter virkelig havde nogen afgørende indflydelse i Ukraine, ville NATO allerede, og længe før Rusland, have bombet landet i stykker. Denne krig foregår ikke mellem de gode og de onde, hvor du kan vælge side – den handler om de onde mod de onde, og der vil du kæmpe og bløde for forskellige dele af en globalistisk verdenselite, uanset hvilken side du tager.

 

»Jeg ønsker at beskytte ukrainerne mod tjetjenske racefremmede/muslimer«

Et meget ædelt motiv, men problemet er bare igen, at denne konflikt ikke er så sort/hvid. Hvis du kæmper på Ukraines side, vil du stå side om side med racefremmede og muslimer. Du vil skyde på etniske hvide russere. Du vil endda blive tvunget til at se dine jødiske »brødre« i den ukrainske enhed skyde mod russiske nationalsocialister og derefter selv gøre det samme.

Desuden vil jeg formidle en anden tanke, der gør det hele endnu mere kompliceret. Hvis Ukraine vinder krigen, vil det højst sandsynligt føre til, at Ukraine bliver et vestligt land med alt hvad det indebærer af masseindvandring og homolobbyisme. Måske sørgeligt og ironisk nok vil din indsats hjælpe til og gøre, at ukrainske kvinder vil blive voldtaget af indvandrende somaliere i fremtiden.

 

»Jeg tror, ​​jeg gør det rigtige for den nationale bevægelse, og at dette bliver værdsat indenfor den, hvis jeg deltager«

Selvfølgelig vil man gøre det bedste, man kan, men her er det rigtig mange store nationale navne rundt om i verden, der har taget Ruslands parti i konflikten og mange flere, der ligesom os i Den Nordiske Modstandsbevægelse har udtalt, at vi ikke ønsker at tage nogen side, da de begge er dårlige. Så der er rigtig mange nationalister, der tværtimod vil mene, at man i klar tale er en idiot, hvis man drager derned.

Der er dog mange andre mennesker, der vil sætte pris på, hvis du gør det. Folk som Magdalena Andersson, Joe Biden og George Soros har alle taget et klart standpunkt for Ukraine og mod Rusland. Det har Expressen og alle andre folkefjendtlige medier gjort. Antifa og andre ekstreme venstrefløjsgrupper har gjort det. Staten Israel og andre lande, der tydeligvis er under zionistisk kontrol, har gjort det.

 

»Jeg er egentlig ligeglad med selve konflikten, men vil mest have militær erfaring«

Viden og erfaring vedrørende ting er sjældent en dårlig ting i sig selv, men i dette tilfælde bør der virkelig stilles spørgsmålstegn ved, hvad det koster. Er det værd at dø for George Soros’ vilje blot for at få denne oplevelse? Er det så ikke bedre at vælge en konflikt, hvor der faktisk er en god side at stå på?

Ydermere, hvis det er tilfældet, at du ikke har tidligere militær erfaring, er der træningslejre og uddannelser i andre lande, hvor du også er velkommen som statsborger, hvilket vil give dig markant mere viden, end du får i Ukraine og hvor du ikke risikerer at dø for at få det.

Ukraines præsident er ikke bedre som nordbo at dø for end Vladimir Putin.

 

Konklusion

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil ikke holde det imod dig, som endnu ikke er medlem, på et fremtidigt rekrutteringsmøde, hvis du deltog i krigen som frivillig, men vi opfordrer alle nationalister til at slutte sig til os og tage kampen på gaden herhjemme allerede nu i stedet.

Den Nordiske Modstandsbevægelse forbyder videre ingen af ​​vores medlemmer at drage i krig i Ukraine, men vi råder virkelig alle, der går med disse tanker, til i stedet at blive hjemme og i stedet føre den vigtige kamp for vort eget folk og for nationalsocialismen.

Afslutningsvis vil jeg præcisere, at Den Nordiske Modstandsbevægelse med denne artikel ikke tager stilling for Rusland. En lignende artikel kunne have været skrevet i den anden retning, men i øjeblikket er det netop dette perspektiv, der er relevant, da Ukraine, men ikke Rusland, ønsker, at civile fra Norden tilslutter sig krigen.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //