Titusinder af islændinge så Nordfront-reklame på Facebook

ISLAND: I weekenden gennemførte en sympatisør en reklamekampagne på Facebook for at eksponere webadressen til Modstandsbevægelsen islandske gren.

Mange forskellige reklamebannere med smukt malede billeder og sunde politiske beskeder dukkede i weekenden op på skærmen hos islandske Facebook-brugere. Annoncerne linkede til Facebook-siden Síðasta vígið (Oversat til dansk: Den sidste fæstning), men billederne indeholdt også adressen Nordurvigi.is – altså til den islandske gren af ​​Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Síðasta vígið er ikke knyttet til organisationen, og Modstandsbevægelsen kendte ikke til eller godkendte reklamen, før kampagnen startede. En e-mail fra en anonym person, der sagde, at han repræsenterede Síðasta vígið, kom imidlertid til organisationen i går. Afsenderen skriver, at han støtter Den Nordiske Modstandsbevægelse og ville gøre noget for at hjælpe.

Ifølge e-mailen var annoncerne desuden blevet set af næsten 10.000 islændinge i løbet af weekenden, ifølge Facebooks statistikværktøj. Da Island har færre end 350.000 indbyggere, repræsenterer dette en betydelig del af befolkningen. Derudover har to store landsdækkende aviser valgt at skrive om annoncerne og derefter valgt at publicere dem på deres websteder, hvilket gjorde reklamen synlig for mange flere.

Ud over at vise annoncerne handlede aviserne på den sædvanlige måde, og i artiklerne blev det begrædt, hvor forfærdeligt det er, at sådan en ting kan ske, og at det bør kriminaliseres. Nogle ytringsfrihedshadere har også givet lyd fra sig og klaget til Facebook. I dag blev kontoen slettet.

Derudover har annoncerne givet god respons gennem enorm publicitet, medlemsansøgninger og masser af nye besøgende på Nordurvigi.

Vi følger Nordurvigis eksempel og afslutter denne artikel ved at sige tak til Síðasta vígið (selvom vi foretrækker på forhånd at godkende ting med vores adresser på) ved at offentliggøre de forskellige annoncer.

Vore forfædre kom ikke hertil for af udskifte vor arv med multikultur. Vi behøver en nordisk stat – ikke multikultur.

Et forenet Norden! Ikke globalisme. På billedet ses også en nobelprisnominerede islandske forfatter Gunnar Gunnarsson som var fortaler for et forenet Norden.

Der må kæmpes for det nordiske folks eksistens!

Hvide mand, hvor er du på vej hen? Vil du have en nordisk stat eller multikultur?

Hvide mand, husk hvem du er! Multikultur er død. Nationalsocialisme er kuren!

Der våges over os. En nordiske stat uden multikultur.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //