Tjetjeniens leder truer med krig imod de lande der brænder koranen

KORANAFBRÆNDINGER: Koranbrændingerne i Danmark og Sverige nærmer sig nu “point of no return”. I hvert fald hvis man spørger Tjetjeniens præsident Ramzan Kadyrov, som nu truer med at “tage fat” i koranbrænderne, når krigen i Ukraine er slut.

Retorikken imod Danmark og Sverige, er blevet skærpet fra den muslimske verden i kølvandet på de mange koranafbrændinger, der er foretaget på det seneste i de to lande.

Nu har den russiske delrepublik Tjetjeniens uafhængige præsident Ramzan Kadyrov blandet sig i debatten om afbrændingerne af muslimernes hellige bog. I en meddelelse på Telegram, som citeres af RT, beskylder Kadyrov muslimske ledere i verden for ikke at have formået at stoppe koranafbrændingerne.

Den tjetjenske præsident truer nu selv med at “tage fat i” alle dem, der skænder koranen, når krigen i Ukraine er forbi. Ifølge Kadyrov begynder situationen i Sverige og Danmark at nærme sig et “point of no return.”

“Hvor er lederne for de muslimske stater lige nu? Hvorfor tillader de, at vores hellige skrifter bliver skændet offentligt uden at træffe betydelige foranstaltninger for at beskytte muslimer og den islamiske religion? Frygter de virkelig tilbageslag og amerikanske og europæiske sanktioner mere end Guds almægtige vrede?”

I meddelelsen fortsætter Kadyrov med at dundre om, at Rusland alene står op imod vestens “aggressive og ateistiske kolonialpolitik”, mens russere og tjetjenere kæmper for “vores hellige og ukrænkelige værdier” i Ukraine.

“Jeg er hundrede procent sikker på sejr. Når vi er færdige med Ukraine, vil vi fortsætte til de lande, der har vanhelliget koranen,” skriver han videre.

Truer med en horde af tjetjenske krigere

Ifølge Kadyrov deltager 10.000 tjetjenske krigere i kampe i Ukraine, samtidig med at yderligere 15.000 er klar til at tilslutte sig krigen. Disse mener han er fuldstændig klar til at konfrontere “Satans tjenere” i Vesten, som ønsker at “indoktrinere vores børn til at tro, at bønnen ikke er moderne, og forvandle folket til en ansigtsløs masse af forbrugere, der kun har dollaren som Gud.”

“Der er yderligere tredive, fyrre, halvtreds tusinde frivillige. Vi har våben, tungt udstyr… Vi vil vise [Ukraines præsident Volodmyr] Zelensky, hvad der sker, når han sælger sin nation ud. Og vi vil vise konsekvenserne for alle, der støtter dette,” skriver præsidenten.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Brynjulf says:

    FUCK ISLAM, boykot alle muslimske, eksporten til fx MENAPT landene er minimal, plus deporterer alle muslimer til de muslimske lorte lande, er pisse træt af fx at se på “hættemåger” tag en tur nedad Frederikssundsvej ind mod Nørrebro i København, ikke andet “jallabutikker” eksisterer der, “jeg skal bræk🤮”


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //