To iranere voldtager en 12-årig dansk pige og optager det

MULTIKULTUR: Politiet i Nordjylland har fået en anmeldelse om en voldtægt begået mod en 12-årig pige i et solcenter i Aalborg.

Illustrationsbillede.

Overgrebet skal være sket den 10. juni. Efterfølgende er en video af voldtægten blevet delt på internettet via snapchat. To 15-årige drenge er sigtet i sagen.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. Politiet advarer kraftigt mod at dele videoen.

»Vi får den 29. juni en anmeldelse om, at en 12-årig pige er blevet udsat for voldtægt. Overgrebet er sket den 10. juni i et solcenter i Aalborg, og vi anholdt samme dag som anmeldelsen, d. 29. juni, to mistænkte i sagen: To unge mænd på 15 år, der er sigtet og afhørt i sagen. Det er en alvorlig sag og slemt nok i sig selv, men desværre er overgrebet blevet filmet, og videoen deles i øjeblikket,« redegør politikommissær Carsten Straszek, Nordjyllands Politi.

De to anholdte drenge er af iransk herkomst.

Delingerne af den konkrete video sker via mediet SnapChat og primært blandt unge og i Aalborg-området i øjeblikket, men det kan ikke afvises, at den også har spredt sig til andre dele af landet, ligesom det heller ikke kan afvises, at den deles via andre sociale medier som TikTok og Facebook.

Det fuldstændige overblik over antallet af delinger har politiet ikke på nuværende tidspunkt.

Carsten Straszek understreger dog, at politiet ikke ser med milde øjne på hverken besiddelse eller deling af denne voldtægtsvideo.

Kilde:
BT


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Martin says:

    Multikulturen viser igen sit grimme ansigt


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //