Tommie gav sit liv for at stoppe racefremmed voldtægt af hvid kvinde: »Han ville aldrig give op«

I MINDET OM: »Jeg ville med glæde give afkald på mit liv for det jeg tror på« sagde 19-årige Tommie efter sigende for nylig. I løbet af natten til  søndag blev han myrdet af en racefremmed, da han forsøgte at stoppe en pågående voldtægt mod en kvindelig bekendt.

Billede med grafik, som deles af Tommies venner på sociale medier. Runerne tilføjet af Nordfront.

Nordfronts svenske søsterside Nordfront.se henledte mandag opmærksomheden på tragedien efter et mord på en 19-årig svensk mand, der døde søndag efter at have blevet svært såret af knivstik. Den sudanesiske Abubaker Mohamed (19970620-8379) mistænkes for at have myrdet den 19-årige fordi han forsøgte at forhindre den racefremmede i at voldtage en ung svensk kvinde til en fest. Tommie, som den 19-årige hedder, blev ført med ambulance til hospitalet, men hans liv kunne ikke reddes.

Mohammed er nu varetægtsfængslet, mistænkt for drab, grov voldtægt, grov vold og trusler. Han er tidligere blevet dømt for blandt andet tyveri, tyveri, narkokriminalitet og seksuelt overgreb på en pige yngre end 15 år på tidspunktet.

Nordfront i Sverige har været i kontakt med to af Tommies venner, der fortæller om en ung national mand fuld af håb og som aldrig afveg fra hans principper. Først sympatiserede Tommie med Alternativ för Sverige, men ifølge hans venner var han ikke desto mindre en overbevist nationalsocialist.

– Jeg tror ikke han har nogen anger over, hvordan det gik ham. Hvis jeg selv kan sige det, ville han ikke have gjort det på nogen anden måde, siger Tommies ven, der kalder sig Flinten overfor Nordfront, angående hvordan Tommie døde.

– Han fik den ultimative test, og han viste, at han havde hjertet på det rigtige sted, at han mente alt, hvad han tidligere havde sagt. Jeg ved, at Valhalla byder ham velkommen med åbne arme.

Alexander, der bor i det vestlige Sverige og lærte Tommie at kende for et par år siden, siger den samme ting.

– Han døde på en god måde. Han døde, da han forsvarede en ven, han gjorde det rigtige, og det er den Tommie jeg kender og elsker.

Ifølge Alexander var opførslen typisk for Tommie.

– Han forsvarede altid sine kammerater og veninder fra både de røde og indvandrere.

»Han stillede altid op«

Tommie og Alexander lærte hinanden at kende via internettet i 2017, og de spillede ofte onlinespil sammen. Siden da har de også mødtes et par gange, og Alexander siger, at tanken var at Tommie ville komme ned til Vestsverige til sommer for at arbejde.

– Han var en af ​​de sandeste poler, jeg nogensinde har haft i mit liv. Han sagde altid, hvad han mente, selvom folk ikke brød sig om ham for det. Men det var derfor, vi kunne lide ham.

– Han stillede sig altid op, og var altid der for en.

Tommie, Alexander og Flinten var alle skinheads, en subkultur der bragte dem meget tæt på hinanden.

– Vi begyndte at omgås da jeg var 16 år. Han var den eneste skinhead der var i byen, så det var helt naturligt at vi begyndte at hænge ud, siger Flinten.

– Han var en ægte glædespreder, altid positiv.

Ville hjælpe sit folk

Hverken Alexander eller Flinten var til stede om aftenen, da Tommie blev myrdet. Men Flinten siger, at tanken var, at han ville være til samme fest, men at det af forskellige grunde ikke blev til noget. Han bekræfter imidlertid, at Tommie gav sit liv i forsøget på at stoppe voldtægten af ​​den unge kvinde.

– Det er korrekt. Han har aldrig været bange for at sige hvad han mener i hele sit liv.

Alexander fortæller til Nordfront hvordan snakken går i bekendtskabskredsen om begivenheden.

– Han var til en fest, og så kom der nogle forbandede ***** der forsøgte at voldtage en af hans pigevenner. Og da Tommie forsøgte at gå imellem, blev han stukket i brystet og derefter slået, mens han lå ned. Så fortsatte [gerningsmanden] med voldtage hende.

Begge synes imidlertid, at det er helt utænkeligt, at Tommie bevidst skulle have inviteret en racefremmed med til en fest.

Flint fortæller, at Tommie havde mange planer for livet, om hvordan man kunne hjælpe med til at forbedre situationen for sit folk.

– Han havde mange planer for livet, karriereplaner og tanker om at deltage i Alternativ för Sverige og bidrage til den nationale kamp på alle måder han kunne.

Til Nordfront deler Alexander en tekst, han skrev om sin faldne kammerat på Instagram:

Tommie, jeg vil savne dig noget så enormt min elskede kammerat. Du var af en stærk karakter, du sagde, hvad du mente, selvom folk hadede dig for det. Du var en stærk mand og en sand kæmper for dit land. Du var min ven og min bror. Du tager nu din plads blandt Sveriges sande martyrer. Tommie hvil i fred, og vær sikker på, at kampen fortsætter, uanset hvad det kræver. Vi ses i Valhalla broder! 🇸🇪💐❤️

VIA:
Nordfront


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Viktor says:

  En kriger er faldet.
  Håber at han har det godt i Valhalla og guderne byder ham velkommen med åbne arme.
  Vi må være hans minde og hævne ham.

 • Der bliver ikke ledig lygtepæl i hele gaden når det nordiske folk kræver tilbage magten!

 • The mighty Odin laughs upon his throne
  And once more claims his children for his own
  I can see the helmeted valkyries close to me
  Odin’s mounted messengers are so near now
  The darkness comes and I feel my spirit rise
  A kind valkyrie carries me to the skies
  — H P Lovecraft, 1914

 • The nordic people believed that they themselves partook of the eternal.
  They believed that with death their spirits returned to the Father Spirit and lived as timeless entities with Him.
  After death, with the experience of this life enriching them, they lived a deeper and fuller life in God.
  They believed themselves to be the sons and daughters of God.
  They believed that after death they lived more fully in a new heavenly world.
  — Rud Mills, 1957

 • Anders says:

  Alle væmligboerne har blod på hænderne.

 • rip Tommie

 • Steffen O says:

  Viktor du mener herren Jesus Kristus

 • Krautling says:

  Hvil i fred.

 • Nordahl says:

  Enig med Anders. De er medskyldige.

 • Æret være dit minde Tommie!! Vi andre må side tilbage med viden om at Odin kun tager de bedste krigere. “Stræb altid opad, for storhed ligger i det højeste” HIL!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //