Total sejr for Den Nordiske Modstandsbevægelse til årets Almedalsuge

KOMMENTAR: Med politikerugen på Gotland afrundet for denne gang, kommer her en kommentar fra Den Nordiske Modstandsbevægelses leder.

Sidste år kom Den Nordiske Modstandsbevægelse til at dominere Almedalsugen. Som den sande opposition vi er, blev det meget ubekvemt for de etablerede politikere. Vi gav Almedalen noget den aldrig havde set før: retryggede og ærlige mænd og kvinder som var på Gotland først og fremmest for at diskutere politik, ikke for at drikke rosévin. Som jeg sagde i min første tale torsdag, vi ”demokratiserede” Almedalsugen.

Det samlede etablissement var meget bestemte på at vi ikke skulle gentage vores succes i år, og derfor blev vi målet i omkring 6 millioner forskellige artikler, samtidig med at Region Gotland overtrådte sine egne vedtægter og måske svensk lov, da de nægtede os tilladelse til at opstille et telt. Til politikernes forargelse var politimyndighedsenheden ikke lige så korrupt som embedsmændene, og derfor fik vi tilladelse igennem dem, i det mindste til at opstille en informationsbod og holde taler nede fra havnefronten hen over tre dage.

Denne tilladelse, i kombination med vores forfatningsmæssige ret til at sprede vores budskab på offentlig plads, skulle vise sig at være tilstrækkeligt for vores aktivister til at have de nødvendige redskaber til igen at indtage vores plads i rampelyset. Med næsten 150 af vores medlemmer på øen, støttet af sympatisører og folk fra andre nationale grupperinger, blev vi igen de mest hørte af alle. Uden spor af konkurrence. Flere journalister, politikere og seere, har udtalt sig om den nuværende form, hvor riksdagspartierne har hver sin dag, og ikke længere stemmer overens med virkeligheden. I stedet er det Den Nordiske Modstandsbevægelses dag hver dag!

Uanset hvor man var på Almedalsområdet, stod der nationalsocialister i hvide poloskjorter og delte nytrykte og professionelle valgbrochure ud. Ved vores bord blev der inviteret til kaffe, besvaret spørgsmål og diskuteret. Ved folkeforrædernes arrangementer fandt man os protesterende med bannere og buh-råb. På havneområdet blev der holdt så energiske taler, at dem der ellers har høj energi, fremstod som dovendyr med rollatorer i forhold til. På vejen til havneområdet blev der desuden fra vores side holdt værdige demonstrationer.

Når man gik til foredrag, så man nationalsocialister på vejen dertil, samt  på pladsen. Når man gik ud for at handle, så man nationalsocialister på vejen dertil og inde i butikken. Når man gik ud for at spise, så man nationalsocialister på vejen dertil, og i køen for at bestille mad. Der var nationalsocialister overalt. Faktum er, at vores dominans var så overvældende, at hvis man besøgte Almedalsugen, uden at vide hvad det var for noget, kunne man sagtens få den opfattelse, at det hele var arrangeret af Den Nordiske Modstandsbevægelse!

I både løgnemedier og på de sociale medier skrives der så meget om vores organisation, man kunne tro vi var landets største parti. Der er helt sikkert mange løgne og overdrivelser, men at vi fanger folks interesse bedre end nogen andre, er meget klart. I vores egne live-udsendelser og på Nordfront har trafikken også været høj.

Jeg overdriver ikke engang, når jeg siger, at Almedalsugen 2018 var en total sejr for Den Nordiske Modstandsbevægelse!

Det findes visse der mener, at vi burde have handlet anderledes under visse af vores aktioner, eller at vi skal acceptere at blive spyttet, skubbet og stampet på uden at slå tilbage. Jeg vil ikke kommentere yderlige på dette i denne artikel, end at sige, at handling altid er bedre end passivitet.
Havde bare flere af vort folk forstået dette, i stedet for at være så frygtelig bange for at “se dårlige ud”, havde vi aldrig fundet os i den situation som vores folk og land står i i dag. Havde vi fået alle nationer til at forstå dette, havde modstanden været betydeligt stærkere og forenet.

I øvrigt henviser jeg til den særdeles aktuelle artikel ”Borgerligt klynk eller revolutionær kamp?”, samt til denne uges kommende afsnit af ”Lederperspektiv”, som udkommer nu på torsdag, hvor emnet diskuteres.

Tak til vores aktivister og medlemmer, som har ofret tid og penge på at kunne deltage og gøre dette til en fantastisk tur. Tak til de ansvarlige for indkvartering og andre praktiske opgaver. Tak til vores fantastiske talere. Tak til alle vores sympatisørere for opmuntrende ord, klap på skulderen og generøse bidrag, både kontant og til det midlertidige (Det er allerede blokeret af banken) Swish-nummer som blev sat op. Tak til vores meningsmodstandere der holdt en god tone og førte interessante diskussioner. Til slut tak til We are Dalarna, Antifas to repræsentanter på øen, og til KRIS for deres tragikomiske opførsel.

Jeg afslutter med at citere Frederik Vejdeland: Almedalen tilhører os nationale!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Fardaus says:

    Jeg håber folk i Sverige vil endelig se med deres egne øjne, at deres land bliver koloniseret af racefremmed og internationale eliter. Måske endda vil hele norden forene sig, og erstatte den folkeforræddiske regering med en nationalsocialistisk regering.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //