Traditionel nationalsocialistisk demonstration i Finland d. 6. december

DEMONSTRATION: Arrangørgruppen byder dig hermed velkommen til årets største finske nationalsocialistiske arrangement i Helsinki.

Også i år afholdes der traditionens tro en nationalsocialistisk demonstration på Finlands selvstændighedsdag. Klokken 15.00 d. 6. december begynder samlingen til en uafhængig nationalsocialistisk march under parolen “Mod Frihed!” (Kohti vapautta). Demonstrationen er åben for alle som sympatiserer med den nationalsocialistiske verdensanskuelse, og du er velkommen til at medbringe egne flag og bannere.

Sidste år deltog omkring 500 personer, hvilket gjorde demonstrationen historisk, ved at være det største nationalsocialistiske arrangement i Finland i efterkrigstid. I år håber arrangørerne at kunne slå ny rekord, og med hjælp fra dig skrive historie endnu engang!

Det seneste år er systemets undertrykkelse af nationalister i Finland blevet øget kraftigt. Appelretten forbød i september Den Nordiske Modstandsbevægelses finske gren (forbuddet træder i kraft d. 27. november), og chefredaktøren for det indvandringskritiske, alternative medie MV Lehti blev i oktober dømt til fængsling i 1 år og 10 måneder, for blandt andet hetz mod folkegruppe.

I anledningen af dette skriver arrangørgruppen på deres hjemmeside, at det nu er ekstremt vigtigt at vise, at den nationalistiske modstand ikke lægger sig, men i stedet vokser i takt med systemets tiltagende angreb. Videre skriver de, at Finlands selvstændighedsdag ikke er værd at fejre for et døende folk, men at det er en udmærket dag at hylde og vise respekt for kampgejsten hos gårsdagens, nutidens og fremtidens frihedskæmpere. Hvis du elsker din nation, og synes det er værd at kæmpe for det nordiske folks fremtid, så skal du slutte trop i Helsinki d. 6. december.

Selvom arrangørgruppen for det årlige, bredere nationalistiske, fakkeloptog, den såkaldte 612-march, endnu ikke er kommet med nogen information, vil denne march højst sandsynligt også i år, såvel som tidligere år, anslutte sig den nationalsocialistiske demonstration. Dette betyder, at du belejligt kan deltage i begge demonstrationerne. På denne march sidste år deltog flere tusinde personer.

Helsinki kan nås forholdsvis let, og for ikke ret mange penge med fly fra enten Aalborg, Billund eller Kastrup.

 

 

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //