Træning – en del af kampen

KAMP: Organisationens aktivister træner regelmæssigt. At være en aktiv nationalsocialist indebærer, at man vier sit liv til kampen, såvel psykisk som fysisk.

Modstandsbevægelsens aktivister er organisationens ansigt udadtil. Dette betyder, at disse skal kunne optræde passende rent socialt, men også at de skal give et godt fysisk indtryk. På gaden sker der intet på det individuelle niveau. Hvis min kammerat ikke har været i god fysisk form, kan det potentielt resultere i en række forskellige negative resultater. At ikke træne som aktivist er at vise dårligt kammeratskab.

Naturligvis gælder dette ikke kun aktivister. Som nationalsocialister er det vores pligt at være sund og i god form – uanset alder og uanset køn. Hvad angår det fysiske niveau man skal være på, har dette naturligvis at gøre med en række forskellige faktorer, men en kendsgerning er stadig: Alle bør træne for at holde deres krop på et sundt niveau.

Træning og en god diæt skaber ikke kun en sund og rask krop, men også sindet og psyken påvirkes positivt. Det er også en forberedelse til fremtiden. En fremtid, der stadig nærmer sig. Vores samfund står over for store problemer, og i spidsen for vores organisation har vi brug for stærke aktivister.

Vores kvinder ses sjældent på gaden, og specielt under aktioner, hvor der er en overhængende fare for fysisk konflikt med meningsmodstandere. Dels fordi vi er opmærksomme på de fysiologiske forskelle mellem mænd og kvinder, og fordi vi forstår, at en kvinde har svært ved at opnå den samme fysik som en mand, men også fordi der er andre opgaver i organisationen, der er mere egnede, og hvor kvinder kan gøre større nytte. Vi forstår, at kønskvoter ikke er andet end et (mislykket) forsøg på at spekulere i løgnen om, at der ikke er nogen forskel mellem kønnene. Man må dog ikke glemme, at kvindens helbred er mindst lige så vigtigt som mandens.

Det er en selvfølge, at sundhed er vigtig for både fødsel og opfostring. Hvad mange dog glemmer er, at vi lever i et samfund, hvor kvinder i stigende grad har brug for at kunne forsvare sig selv. En kvinde vil have svært ved at forsvare sig mod en større gerningsmand, og især hvis der er flere. Måske kan et par hurtige fødder eller et uforberedt knæ i skridtet være ens redning. Men for at dette, ud over at give selvsikkerhed, som træningen giver, skal kunne komme som en refleks, kræves træning!

Argumenterne for at være fysisk aktive er mange, men på trods af dette sjuskes der blandt begge køn og i alle aldre. I nogle tilfælde kan man have en god grund til ikke at træne, men for de fleste handler det om dovenskab og prioritering.

Vi skal udgøre det modsatte af nutidens samfund, som i dag stort set består af et fysisk og mentalt passivt folk. Vi skal være forbilleder, især for de yngre og fremtidige generationer. Vi er og forbliver stærke og rankryggede mænd og kvinder, godt forberedt på hvad fremtiden måtte bringe. Vi er Modstandsbevægelsen – den nordiske nationalsocialismes spydspids!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Tænk hvis du ikke var egnet til at være med i SS!

    Træn, træn og træn.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //