Transseksuel professor må forlade universitetet efter at have forsvaret pædofili

LGBTQP: Folk er rasende over, at den transseksuelle aktivist og professor Allyn Walker forsøgte at normalisere pædofili i en doktorafhandling og derefter fortsatte med at propagandere for pædofili på sociale medier.

Allyn Walker er professor ved Old Dominion University i Virginia og underviser i sociologi og strafferet. Han er også fortaler for pædofili.

Walker skrev for nylig en doktorafhandling med titlen »A Long, Dark Shadow: Minor-Attracted People and Their Pursuit of Dignity«. Walker forklarer selv, at Minor-Attracted People (MAP) er et begreb, der har til formål at skønmale pædofili og pædofile.

Sådan siger Walker i et interview, der blev offentliggjort på Youtube, som nu er blevet spredt vidt og bredt. I interviewet siger Walker, at MAP er »mindre stigmatiserende end andre udtryk som pædofil«, og at pædofile, der føler sig tiltrukket af børn, ikke behøver at være seksualforbrydere. Han siger også, at det ikke er umoralsk at være en såkaldt MAP-person.

At Walker forsvarer pædofili, men samtidig hævder at være imod pædofiles misbrug af børn, har ikke gjort folk mindre oprørte. Mange har reageret på, at han forsøger at normalisere pædofili og universitetet har nu sat ham på »administrativ arbejdsløshed«, hvilket betyder, at han lige nu er hjemsendt, afsat fra tjeneste, men ikke afskediget, og med en opretholdt løn.

 

Minder om svenske RFSL’s Kjell Rindar

Den måde, hvorpå den transseksuelle professor forsøger at legitimere pædofili, har store ligheder med, hvad RFSL’s tidligere organisationschef og Stockholm Prides åbningstaler Kjell Rindar fremførte. Rindar har blandt andet sagt, at pædofile »ikke er syge«, og at det i stedet er det omgivende samfunds holdninger og »tabu-terror« mod pædofile, der er syge. Han har også udtalt, at pædofile, der »udviser omsorg og kærlighed« ikke bør betragtes som seksualforbrydere.

»Hvem er forbryderen? Den pædofile som udviser omsorg og kærlighed og fremmer en naturlig seksual- og personlighedsudvikling eller de såkaldt normale mennesker, der skaber forvirring og med tabu-terror hindrer den naturlige køns- og personlighedsudvikling. Den pædofile er ikke syg. Han er ensidig i sin seksuelle fiksering.«

Sagt af Kjell Rindar. RFSL og Stockholm Pride har aldrig taget afstand fra disse udtalelser.

Kilde:
dailymail.co.uk


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Lars Agerbæk med æ says:

    Hvis ikke der var nogen der havde brokket sig, havde videoen stadig ligget på sociale medier.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //