Tre døde efter skyderi i Paris

FRANKRIG: En 69-årig mand er anholdt efter at have åbnet ild mod et kurdisk »kulturcenter« i Paris. Tre mennesker er døde og tre er blevet såret i angrebet.

Foto: Public domain. Gare de l’Est i det tiende arrondissement i Paris.

I løbet af fredag ​​morgen åbnede en mand ild mod et såkaldt kurdisk kulturcenter i det tiende arrondissement i Paris, oplyser France24 . Området der betragtes som »hipt«, formodes at være hjemsted for en stor del af Paris’ kurdiske indbyggere og har masser af både restauranter og butikker.

En 69-årig mand, der af fransk politi beskrives som »hvid« og »kendt for to tidligere mordforsøg« siges at have skudt tre personer ihjel, såret tre og derefter gået videre til en frisørsalon, hvor han blev anholdt.

– Vi så en ældre mand, da han gik ind og begyndte at skyde inde i det kurdiske kulturcenter, hvorefter han gik til frisøren ved siden af, siger et vidne til AFP.

Ifølge en fransk anklager er den anholdte mand tidligere blevet sigtet for »racistisk vold«, skriver France24. Han var også mistænkt for at have angrebet mindst to personer i en flygtningelejr i Paris i december sidste år. Manden siges at være varetægtsfængslet under mistanke og er for nylig blevet løsladt fra sin varetægtsfængsling.

I forbindelse med anholdelsen skal den mistænkte være kommet til skade og måtte køres på hospitalet. Det er uklart, om skaderne er alvorlige.

Et vidne hævder at have set en kurder råbe ad en politibetjent efter forbrydelsen.

– Det begynder igen. Du beskytter os ikke. Vi bliver dræbt! siges kurderen at have tordnet.

Den franske indenrigsminister Gerald Darmanin  har nu bedt politiet om at »styrke beskyttelsen af ​​de kurdiske steder«.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Jeg kender en kurdisk førtidspensionist, et idiotbarn bosiddende i Værløse, født: 1978. Som får udbetalt 17500,- DKK (ud fra hvad han selv fortæller) efter skat hver måneden af kommunen, og Idiotbarnet har fået denne førtidspension tilskrevet legende nemt, fordi staten med dens slyngler mener at Idiotbarn er deres lille ynglingsrotte. Idiotbarnet bruger så pengene på stoffer, hash, prostitueret og på kasino spil på internettet hver måneden. Og det sker parallelt med at der er hvide der er slidt ned, eller er gået hen og blevet syge af dårlig trivsel pga fattigdom eksempelvis, og for disse er det en kamp at få en førtidspension, hvor systemet gør alt for at modsætte sig disse hvide, og faktisk forsøger sig i at slå dem ihjel, så staten ikke skal udbetale dem nogen førtidspension. Systemet tyranniserer, forfølger, udstøder og kriminaliserer disse hvide (også selv om de ikke har overtrådt nogen lov). Og det ikke kun noget der gælder fortidspension men overførselsindkomster generelt set. Her er en hel anden historik når man betragter hvide end den historik der følger Idiotbørn nede syd fra, som systemet har valgt at forgylde, Idiotbørn der ødelægger alt hvad de får i deres hænder, og det de selv rager fat i. Sådan er systemet racistisk over for hvide. Systemet forsøger systematisk på at slå os hvide ihjel, hver dag.

  Det er sikkert ikke synligt for folk hvad jeg har beskrevet her, og dermed ikke forståeligt. Men man kan lade være med at sidde med skyklapper foran TV’et og lade sig made af pressen og indtage dens propaganda hver dag, men se sig omkring i stedet, og se virkeligheden, så ser man det straks. Og det var hvad der skete for den hvide mand nede i Frankrig, for det er nemlig globalt at den hvide mand er under angreb.

  • Generalen says:

   Man får ikke udbetalt 17500 som førtidspensionist. Helt fint at være kritisk overfor indvandring, men har svært ved at se behovet for at kalde ham idiotbarnet. Kritik tages meget mere seriøst hvis det er skrevet i et ordentligt sprog. Dit er bare en gang racistisk havnearbejdersprog. Hæv barren bare en anelse.

 • Jeg kender en muslim, der fortalte mig, at mange har fået førtidspension og at han også blev tilbudt førtidspension men takkede nej fordi han hellere ville arbejde i sin grillbar.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //