Tre racefremmede mænd dømt for ydmygende seksuelt overgreb mod 29-årig mand

MULTIKULTUR: De tre racefremmede mænd blev dømt ved retten i Holbæk for at have slået, sparket, truet med en kniv og optaget det seksuelle overgreb af det 29-årige offer.

To år og ni måneder, to år og seks måneders og to års fængsel. Det var hvad den 35-årige Abdullah Mohammad Ali Karah Hasan, den 35-årige Ismail Sobhi Alohtman og den 40-årige Mohammad Youssef Khajri fredag blev idømt ved Retten i Holbæk. Kun de to førstenævnte blev dømt til udvisning af Danmark. Folketinget tildelte Mohammad Youssef Khajri statsborgerskab tilbage i 2008, og derfor kunne han ikke udvises.

De tre mænd var i januar blevet fundet skyldige i at have begået grov vold og mishandling af en 29-årig mand på en adresse i Kalundborg den 23. juni sidste år. Strafudmålingen var dog blevet udsat til senere, da der først var nogle personlige forhold omkring en af de tiltalte der skulle klarlægges.

Der var forud for episoden opstået et uvenskab mellem den 29-årige og de tre bekendte, der nu er dømt i sagen.

Under voldsepisoden blev den 29-årige tildelt flere slag og spark, trukket hen over gulvet og truet med en kniv. Samtidigt blev han bundet med strips på hænderne og fik gaffatape for munden og næsen. De tre mænd udsatte desuden den 29-årige for et ydmygende seksuelt overgreb, som de samtidigt optog på video. Det forhold gjorde, at retten også fandt de tre mænd skyldige i voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

To af mændene blev desuden dømt for vidnetrusler, da de truede manden med at offentliggøre videoen, hvis offeret fortalte nogen om forbrydelserne.

Abdullah Mohammad Ali Karah Hasan og Ismail Sobhi Alohtman valgte at anke byrettens afgørelse til Østre Landsret på stedet, mens Mohammad Youssef Khajri udbad sig betænkningstid i forhold til om han ønskede at anke dommen.

KILDER:
SN
Den korte avis


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jødernes Golems.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //