Tre unge overfaldet af racefremmede i Køge

MULTIKULTUR: Tre unge blev torsdag aften overfaldet af en gruppe racefremmede ved havnebadet i Køge.

Torsdag aften kl. 23:07 slog en 17-årig dreng alarm, efter at han og to 16-årige piger var blevet overfaldet af en gruppe på 5-10 unge racefremmede mænd ved havnebadet i området ved Køge Marina.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

De var hver især var blevet overfaldet, efter at en af de racefremmede fra gruppen havde tiltalt en af pigerne i nedladende vendinger.

Den 16-årige pige havde påtalt denne nedladende bemærkning rettet mod hende over for den i gruppen, som havde udtalt dette. Det resulterede i, at en ung mand fra gruppen tildelte hende et knytnæveslag i ansigtet og trak hende i håret.

Den 17-årige dreng så dette overfald og kom pigen til undsætning, hvorefter han også fik et knytnæveslag i ansigtet af samme unge mand. Han blev efterfølgende væltet omkuld og fik tildelt flere spark mod hovedet.

Den anden 16-årige pige ville hjælpe den 17-årige dreng, men endte i stedet med at blive slået i baghovedet af en af de andre racefremmede fra gruppen.

Den racefremmede gruppe forsvandt fra området efter overfaldene og sagen efterforskes nu af politiet, i et forsøg på at få identificeret de personer fra gruppen, som deltog aktivt i overfaldet.

Læs også:
39 pct. af voldtægtsdømte i 2020 var ikke-vestlige indvandrere og størstedelen af alle sexdømte slipper for fængsel viser ny undersøgelse
To 14-årige drenge truet og berøvet af en stor gruppe racefremmede med kniv
Tre racefremmede mænd dømt for ydmygende seksuelt overgreb mod 29-årig mand

Kilder:
Køge Netavis
Ekstra Bladet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //