Trump mod Biden – selv hepper jeg på Biden, hvem hepper du på?

KOMMENTAR: Marcus Hansson kommenterer det amerikanske valg: Jeg mener at Biden har en større mulighed for at skabe de rette forudsætninger for en fremtidig hvid frigørelse.

Biden eller Trump spiller ingen rolle,begge er kosher. Billedmontage: Pixabay (Public Domain).

Mange nationalister som “nationalistiske” partiers medlemmer (som medlemmerne hos Dansk Folkeparti, Stram Kurs eller Nye Borgerlige) men også nationalsocialister og deres sympatisører vil blive fanget i en kommende fortælling om, hvem der har vundet det amerikanske præsidentvalg. Især da gamle medier (som er på Joe Bidens side) vil rejse spørgsmålet såvel som alternative medier, som er på Donald Trumps side. Ingen af ​​parterne indrømmer nederlag, hvilket betyder, at cirkusset sandsynligvis vil tage lang tid.

Det er en god fortælling, skabt for at folk skal tro de kun har to valg, et klassisk sort eller hvidt scenarie, med maksimalt potentiale til at skabe polarisering mellem grupperne.

At falde ind i den kommende fortælling om, hvem der faktisk vandt, hvor meget valgsvindel der blev begået, og alt andet omkring valget er et helt forkert spørgsmål, hvis du spørger mig. Først og fremmest er begge soleklare raceforrædere. At Biden – som tydeligvis har noget galt i hovedet, og som også er korrupt med sin dekadente søn, og at han uhensigtsmæssigt rører ved små piger selv på åbne pressekonferencer – afslører med al ønsket klarhed, hvilken slags mennesker der bæreres til tops som præsidentkandidater i USA. Over 50 procent stemmer på en sådan person.

Trump er ikke meget bedre. Han kan godt lide at flyve med Mossad-agenter som Jeffrey Epstein og er ikke kun vokset op og blandet sig med jøder i New York, men giftede også bort sin datter med den fanatiske jødiske zionist Jared Kushner. For øvrigt har Trump taget sig af jødiske interesser i Israel mere, end han har taget sig af de hvide interesser i USA.

For mig er spørgsmålet i stedet hvilken person, der har den største mulighed for at skabe en fremtidig borgerkrig i USA på lang sigt.

Min holdning er, at USA er den stærkeste magtbase for den jødiske elite i verden. Sammen med kristne zionister og folk bag storfinansen spreder de deres magt over resten af ​​verden, da USA er verdens mest magtfulde nation. En anden vigtig ting er, at USA gennem Hollywood spreder sin kultur, især over hele Europa, hvor de fleste hvide mennesker bor. Vi bliver derfor på denne måde det, vi populært kalder “amerikaniseret”. Men vi bliver ikke mere kristne af det, på trods af at så mange mennesker i USA er kristne, nej, i stedet tror jeg, at vi bliver judaiserede, da det hovedsagelig er jødisk liberalisme, der spreder sig gennem Hollywood.

USA er, som jeg påpegede tidligere, den mest magtfulde nation i verden, og ingen anden nation har interesse i at angribe landet, så det kan svækkes. Derfor er den eneste måde at bryde ryggen på elitens magtbase, at der senere vil komme en borgerkrig i USA, så de bliver optaget af at dræbe hinanden og ikke har tid til at sprede deres indflydelse til andre nationer. Forhåbentlig kan disse nationer derefter slippe fri fra USA’s kløer, når de er svækket. Dette er efter min mening det bedste, der kan ske for hvide mennesker.

Hvis man ikke har ovenstående holdning, tror jeg, at du skal rense dine ideologiske briller rene for al mediepropaganda, som sprøjtes ud i disse dage og sidder fast på brillerne, alternativt hvis man føler, at ovenstående ikke er sandt, begynder at kigge rundt efter et par korrekte ideologiske briller.

Den virkelige magt har spillet hånden ud, så folk har taget elitens teaterforestilling (hvor eliten spiller folket ud mod hinanden) mere og mere seriøst, og flere mennesker er derfor klar til at begynde at dræbe deres modstandere. Selvom Trump ikke var helt i hænderne på den reelle magt, betyder det ikke noget for mig. Han er i bedste fald en reaktionær, og han er glad for at forsvare den amerikanske forfatning. Den amerikanske forfatning er også yderst vigtig for republikanerne og også mange nationalister i Sverige, der ser den som en rollemodel og noget at følge. Imidlertid mangler den amerikanske forfatning det vigtigste, der muliggør dens fortsatte eksistens: At den er bygget på et racehvidt fundament.

Havde det været tilfældet, at andre racer eller etniske grupper kunne have formået at opretholde en kopi af den amerikanske forfatning, ville det have været nok for deres respektive lande at have implementeret den, så alle derefter kunne nyde deres nye rettigheder i fred og glæde. I virkeligheden ser vi ikke sådan noget ske.

I virkeligheden stemmer de etniske minoriteter og nye indvandrere, der immigrerer til USA, på demokraterne, hvilket gør det uundgåeligt, at republikanerne bliver nødt til at tilpasse sig demografien, hvis de agter at blive genvalgt.

Ifølge Pew Research i 2018/19 stemmer 83 procent af de sorte på demokrater og 10 procent på republikanerne. Folk fra Latinamerika stemmer 63 procent på demokraterne og 29 procent på republikanerne. Blandt asiater stemmer 72 procent på demokrater og 17 procent på republikanere. De hvide stemmer 53 procent på republikanerne og 42 procent på demokraterne. Den hvide gruppe inkluderer også mennesker fra Mellemøsten og Nordafrika.

Sæt heller ikke din lid til, at noget republikansk flertal i højesteret vil være i stand til at redde den. De vil ikke engang gøre abort ulovligt, selv med et flertal, selvom de har pludret om det i årtier. Nej, de konservative svarer til liberale for 15 år siden. Forfatningen vil ikke blive ændret på den måde jeg ønsker gennem afstemningen, der er ingen interesse i de republikanske rækker for overhovedet at gøre det. Derfor er det godt, hvis den ødelægges for derefter måske blive genskabt i en ny form.

Demokraterne har den største mulighed for at ødelægge forfatningen i sin nuværende form. Jeg håber virkelig, at de ødelægger republikanernes bamsebjørn, som de så ofte henvender sig til. På denne måde falder skylden på Demokraterne, og vi kan bebrejde Republikanerne for ikke at være i stand til at bevare noget. Dette skaber mere polarisering, hvilket fører til endnu mere gadevold mellem parterne. Hvis der skulle blive borgerkrig, ville jeg naturligvis støtte de hvide, og især de hvide der ønsker at bevare deres race. Forfatningen må gerne genoprettes, der er meget godt i den, så længe det gøres med den hensigt, at racen er den vigtigste ting, der skal bevares.

I tilfælde af en sejr for Biden ser det således ud på lang sigt, at forfatningen vil blive angrebet. Det vigtigste i øjeblikket er dog, at mange mennesker, der støtter Trump, allerede taler om valgsvindel. Hvis Biden vinder, vil denne holdning ætse sig fast i mennesker og gøre dem endnu mere fjendtlige over for den nuværende magt, der bruger demokrati som sit redskab til at forføre masserne. Amerikanske medier, der stort set kontrolleres af enkeltpersoner fra den jødiske elite, vil forsvare Biden, og det vil skabe fjendtlighed over for dem og udhule deres magt over folks sind.

Fordi vi får så meget information fra USA, kan dette føre til, at skandinaver også begynder at se på demokrati med stadig mere skeptiske øjne. Alternative medier i Norden formidler allerede dette budskab.

Hvad de og andre medier ikke gør, er imidlertid at skubbe spørgsmålet til dets logiske spids. Hvis det er tilfældet, at der er snyd i afstemningen, må systemet ændres. Problemet er, at ingen ændring er mulig, da man ikke kan reformere det ved at stemme. Dette skyldes, at den anden side snyder sig til gevinst. Så er den eneste måde at reformere systemet på, at ty til våben og med magt reformere det.

Et problem med konservative er, at de er tilbageholdende med at ødelægge, det er et af deres karaktertræk. Her har den marxistiske personlighed en fordel. Men hvis de konservative føler, at valgsvindel har fundet sted nu, kan dette være et skridt i den rigtige retning for fremtiden.

Naturligvis ønsker den nuværende magt ikke at præsentere denne tanke og logiske begrundelse for befolkningen, der ønsker forandring her i Norden eller i USA. Realiseringen af ​​dette vil også muliggøre endnu flere spændinger, der forhåbentlig senere vil føre til borgerkrig i USA. En borgerkrig skaber også betingelserne for, at hvide igen bliver den dominerende etnicitet i USA. I den nuværende form for fredelig “alle menneskers lige værd”-tænkning, der findes i den amerikanske forfatning og blandt kristne i USA, belønnes den race, der føder flest børn. Hvide vil blive udkonkurreret på lang sigt gennem raceblanding, men faldende fødselsrater vil også føre til, at de bliver en minoritet.

Faktisk er der altid valgsvindel i USA. Årsagen til dette er, at det amerikanske afstemningssystem i flere henseender har været bagud fra et skandinavisk perspektiv, hvilket i højere grad muliggør snyd. Så spørgsmålet er virkelig, hvor meget mere snyd blev brugt i dette valg? Naturligvis ønsker vi at få folk i vores lille hjørne til at tro, at snyd var så udbredt, at Trump blev frataget sin retmæssige sejr, alt for at forarge dem, der støtter Trump, men også for at føre folk til den korrekte logiske konklusion.

Hvis Trump vinder, håber jeg, at vores modstandere, de væmmelser, som Biden stoler på, vil gøre oprør, og at Trump er så svag, at han ikke kan opretholde folks sikkerhed. Dette ville skabe yderligere radikalisering blandt de hvide og få dem til at begynde at tænke i forhold til ikke at være beskyttet af den nuværende magt, men i stedet skulle stole på sig selv. Dette ville have været bedst set i et langsigtet perspektiv. Men jeg tror ikke, det vil ske, Trump har mere spillerum nu, hvor han ikke skal genvælges, hvis han skulle vinde valget.

Derfor tror jeg, at Biden vil skabe mere af den stemning hos de hvide republikanske vælgere, der fører til konflikt i fremtiden, og det er også derfor jeg håber, at han vinder. Men jeg har måske ikke set det hele, og Trump er måske den, der bedst skaber betingelserne for en acceleration mod en fremtidig borgerkrig, selvom det tager årtier. Efter min mening er dette, hvad diskussionen skal dreje sig om, hvem der er bedst til at skabe borgerkrig i USA, som kommer de hvide til gavn. Ikke hvem der vandt og hvem der fuskede, det er at tage magtens indfaldsvinkel og tænke efter den fortælling de vil have os til at tænke efter.

/Marcus Hansson


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Andrew Anglin: “It’s unlikely that there will be enough proof of fraud in enough states to overturn the election. No single Trump-supporter thinks this vote was valid. It couldn’t have been more messy. Biden is going to enter office with zero mandate, and when Kamala replaces him, she will have even less of a mandate. Their reign is going to constantly be walking on the edge of chaos. Their own people don’t even like them. People are going to start calling for secession immediately. That is really going to appeal to a lot of people, because there is literally zero faith in the current government. The machine is falling apart, and we have the wind at our backs. There is not a more perfect scenario for pushing for secession. Texas has been pushing for secession for decades, and that is the best place to start. We’ve got Alex Jones. We need to direct the rage into a positive movement to split the country. National politics are completely over. Assuming this fix gets through – and it probably will – we can never again trust the electoral system in this country – at least not in a state where Trump lost. Once we have our own states, we can create our own White Christian Freedom World.”

  No, we do not want a jewish-christian religion from the middle east for nordic-white people. We want a European religion from the forests of Europe. I suggest we follow Odin and Frigga and go back to their spiritual world, the world where our souls came from. They are the parents of our souls.

 • Spiritual Odin and Spiritual Frigga
  Creator of the nordic world
  When will Nordfront Denmark accept you
  How long is this going to take?
  To create a movement of spiritual history
  To create a movement of spiritual beauty
  So you can be proud of us
  So you can invite us to go to your world
  So you can invite us to your palace and throne
  So you can give them the Nordfront Denmark medal
  So we can go back to where our souls came from
  You are the parents of our souls

 • Hvis Trump vinder vil Antifa og BLM gå amok i lang tid. Hvis Biden vinder vil de måske tysses lidt ned, så de kan fjerne våbnene fra hvide.. Men hvem ved.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //