Trumps nye Afghanistan-rådgiver: «Pompeo og flere toppolitikere er købt af den israelske lobby»

JØDISK MAGT: Douglas Macgregor, som er ny chefrådgiver for Trumps nye forsvarsminister Christopher Miller, anklages for kronisk antisemitisme.

Douglas Macgregor er antisemit, eftersom han kritiserer Israels indflydelse på USA’s politik, som fører til uendelige kriser ude i verden. Foto: tasnimnews.com.

Den amerikanske præsident Donald Trump har udpeget en ny militærrådgiver, den pensionerede hæroberst Douglas Macgregor, der i et mediedrev fra det jødiske nyhedsselskab CNN kritiseres for antisemitisme.

Analytikere mener, at Trumps valg af Macgregor kommer af, at han på bedste vis skal tilbagekalde amerikanske tropper fra Afghanistan. Han er kommet til som en ekstra ressource som chefrådgiver for Trumps nyudnævnte forsvarsminister Christopher Miller, som erstattede Mark Esper, som for nylig blev fyret af Trump – uofficielt fordi han havde modsat sig ham.

Årsagen til drevet mod Macgregor er, at han er generel kritisk over for, at USA gennemfører militære indgreb i fremmede lande, og at han i to interviews – med syv års mellemrum – har kritiseret de øverste politikere og embedsmænd i USA for at være købt af den israelske lobbyen.

Den første af disse interviews blev givet af Macgregor i 2012 til Russian RT News. Han har været bred kritisk over for USA’s udenrigspolitik, hvor det amerikanske militær bruges til at føre «endeløse» krige. Han fortalte RT, at den israelske lobby har en «enorm indflydelse» på den amerikanske kongres og beskyldte derefter den samme jødiske lobby for at ville starte «militære angreb» på Iran.

Jeg mener, at den amerikansk-israelske Public Affairs Committee (AIPAC) og dens underordnede eller tilknyttede elementer, der repræsenterer enorme mængder penge i mange år, har udøvet en enorm indflydelse på magten i Kongressen.

Jeg mener, ​​at der er mange mennesker på [Capitol], der falder i to kategorier. Én kategori er interesseret i penge og vil blive genvalgt, og ikke risikere at de forskellige lobbygrupper, der skubber på militær handling mod Iran skal bidrage med penge til deres modstandere.

Blandt de korrupte embedsmænd finder man den amerikanske udenrigsminister Mike Pompeo, som Nordfront.se søndag rapporterede, er den første amerikanske udenrigsminister, der besøger besat land på Vestbredden i Palæstina.

Under Donald Trumps valgkampagne og Republikanernes samling i august holdt Pompeo sin tale til partiet via en transmission fra Jerusalem.

Pompeo er en af ​​dem, som Macgregor siger er blevet «meget, meget rig» på at støtte Israel, noget han sagde i et interview så sent som sidste år, da han blev spurgt, om den daværende nationale sikkerhedsrådgiver John Bolton og den republikanske senator Lindsey Graham ville have krig med Iran.

Man skal se på de mennesker, der donerer til disse personer. Hr. Bolton er blevet meget, meget rig og er i den position, han er i, på grund af sin ubetingede støtte til den israelske lobby. Han er deres mand i felten i Det Hvide Hus.

Det samme gælder Mike Pompeo, som har ambitioner om at blive præsident. Han rækker sine hænder ud for at modtage penge fra den israelske lobby, saudierne og andre.

 

Venstremedier på krigsstien

CNN havde snarere set, at Mark Esper havde arbejdet administrationsperioden ud, for at forhindre, at USA forlod Afghanistan «før tid».

CNN, som længe har været på krigsstien mod Douglas Macgregor, er omhyggelig med at skrive, at jødiske grupper tidligere har kritiseret politikere, når de kobler støtte til den jødiske stat til spørgsmålet om penge. En der nævnes er demokraten Ilhan Omar, som efter antisemitiske – det vil sige Israel-kritiske – bemærkninger om den jødiske magtorganisation ADL, blev tvunget til at trække nogle af hans påstande tilbage. ADL beskyldte hende for «at fremme den skumle antisemitiske konspirationsteori om, at jøder har en uforholdsmæssig stor indflydelse på politik».

Nu kræver medier og jødiske lobbygrupper, at også Macgregor undskylder for hans antisemitiske beskyldninger; hvilket anses for særlig vigtigt, når han løftes af præsidenten til en stilling som tung militær rådgiver.

I stedet for har Forsvarsministeriet meddelt, at Macgregors lange militære erfaring vil være nyttig i den fortsatte gennemførelse af præsident Trumps sikkerhedspolitik.

John Bolton har på sin side via en talsmand meddelt, at han ikke diskuterer med antisemitter:

– Jeg svarer ikke antisemitter, siger Bolton via en talsmand.

Macgregors udnævnelse som chefrådgiver for den nye midlertidige forsvarsminister Christopher Miller kommer midt i det, som CNN kalder en «tumultuøs omvæltning», efter at Pentagon erstattede fire højtstående embedsmænd, inklusive forsvarssekretær Mark Esper, med Trump-loyalister – og med CNNs ord «Trump-administrationens skrumpende antal dage ved magten».

Jøder raser mod at Macgregor vender «holocaust»-fuppen ryggen

Man troede oprindeligt, at Douglas Macgregor ville blive den amerikanske ambassadør i Tyskland i sommer, hvilket han blev nomineret til, men disse planer blev knust af den jødiske magtlobby. CNN saboterede hans udnævnelse ved at grave nogle citater frem, hvori han siges at have talt nedsættende om såkaldte «flygtninge», og at han havde foreslået, at dødelig vold skulle bruges til at stoppe ulovlig indvandring af narkohandlere og andre migranter, der rejser ind i USA via Mexico.

Han skal også have kritiseret Tysklands militærmagt og landets kultur, skriver CNN. Samtidig krævede flere jødiske interessegrupper, at Macgregor blev fjernet fra posten, efter at det viste sig, at han ikke havde deltaget i en af ​​«tyskernes» mindehøjtideligheder for «holocaust»-fuppen, og at han havde nedtonet landets nationalsocialistiske historie.

Macgregor har også sagt, at USA’s intervention i Anden Verdenskrig «var en katastrofe», og at amerikanerne ikke havde nogen grund eller ønske om at deltage i krigen. Der findes også, sagde han, bevis for, at konflikten med Japan blev konstrueret af bankerne i USA med det formål at afslutte den dybe økonomiske depression i landet. Douglas Macgregor forklarede, at konflikten med Japan blev arrangeret af USA ved at indføre en handelsembargo mod Japan med henblik på at udsulte landet.

På grund af alle disse antisemitiske udsagn ser CNN frem til, at Douglas Macgregor kun er chefrådgiver for landets forsvarsminister i yderligere 63 dage.

Kilder:
CNN
BBC


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //