Tucker Carlson: »Zelenskyj lyver for at trække os ind i krigen«

UDLAND: Fox News’ Tucker Carlson slår hårdt ned på den ukrainske jødepræsident Volodymyr Zelenskyj, efter at han insisterede på, at missilet, der styrtede ned i Polen, var russisk. Ifølge Carlson lyver Zelenskyj bevidst i et forsøg på at starte en storkrig.

I løbet af onsdagen kom flere højtstående NATO-ledere ud med, at missilet, der tirsdag ramte en polsk gård nær den ukrainske grænse, var et ukrainsk luftværnsmissil. I første omgang hævdede hovedsageligt polske, baltiske og ukrainske myndigheder, at det var et russisk missil, og at Rusland nu havde angrebet NATO.

En af disse var den ukrainske jødepræsident Volodymyr Zelenskyj, som fortsatte med at benægte, at det var et ukrainsk luftværnsmissil og hævdede, at man havde »russiske spor«, som man ønskede at dele med NATO.

Fox News’ åbenhjertige kommentator Tucker Carlson sætter nu spørgsmålstegn ved USA’s samarbejde med den jødiske præsident, da han mener, at Zelenskyi bevidst lyver for at trække USA med i krigen.

– Zelenskyj fortsatte med at lyve på tv. Når man leder et land, hvor fri presse er blevet forbudt, som det er tilfældet i Ukraine, forstår man måske ikke, at resten af ​​verden ikke kan tvinges til at tro, hvad man siger, man kan ikke smide dem alle i fængsel, siger Carlson, og fortsætter:

– Så han fortsatte med at sige, hvad man ved ikke er sandt. Citat: »Der er ingen tvivl om, at dette ikke var vores missil. Jeg mener, ​​det var et russisk missil, baseret på vores militære data«. Igen: Ikke alene er det usandt, men selv en løgn risikerer at få millioner af amerikanere dræbt.

Tucker Carlson spekulerer nu i, om det er på tide at »holde op med at støtte denne fyr«, nu hvor han »bevidst lyver for at trække os ind i en krig«.

Ifølge RT er Zelenskyj dog blevet tvunget til at foretage nogle afvigelser fra sin påstand om, at han er »overbevist om«, at det ikke var et ukrainsk luftværnsmissil, der styrtede ned i Polen, men »russisk terrorisme«, der nu truer »NATO’s fælles sikkerhed« .

– Jeg ved ikke, hvad der skete denne gang. Vi ved det ikke 100 procent. Men jeg er sikker på, at der var et russisk missil, og jeg er sikker på, at vi affyrede luftværnsmissiler, sagde Zelenskyy under en paneldebat med Bloomberg New Economy-forumet torsdag.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Oh yes, Im the Great Zelenskyj. Pretending Im doing well. My need is such I pretend too much. Im lonely but no one can tell. Oh yes Im the Great Zelensky. Adrift in a war on my own. I play the game, but to my real shame FN left me to dream all alone. Too real is this feeling of make-belive, too real when I feel what my heart cant conceal. Oh yes Im the Great Zelensky. Just laughing and gay like a clown. I seem to be what Im not, you see. Im wearing my heart like a crown. Pretending that FN still around.

  • noel capo says:

    zelensky den jøde og tror han er nazist


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //