Tulsi Gabbard forlader Demokraterne – taler klart ud

USA: Når den tidligere præsidentkandidat annoncerer sin afgang fra det Demokratiske parti, er hun åben omkring dets og elitens anti-hvidhed – og antyder den etniske gruppe, der kontrollerer den.

Tulsi Gabbard promoveres tillmajor Foto: Public Domain via Wikimedia Common.

Sidste år skrev Nordfront.se om den demokratiske kongreskvinde Tulsi Gabbards opfordring til Chicagos anti-hvide borgmester Lori Lightfoot om at træde tilbage. Tirsdag meddelte Gabbard, at hun forlader det anti-hvide demokratiske parti. Og hun forklarede hvorfor. Afsløringen af ​​Gabbards skæbne præsenteres i en video, der er lagt på sociale medier, hvor hun forklarer motivet for sine handlinger:

Jeg kan ikke længere være i det nuværende Demokratiske Parti, som nu er under fuld kontrol af en elitær kabale af krigsmagere drevet af fej »woke-hed«, som splitter os ved at racialisere ethvert spørgsmål og tilskynde til anti-hvid racisme, aktivt arbejder på at underminere vores Gud- givet friheder, er fjendtlige over for mennesker med tro og spiritualitet, dæmoniserer politiet og beskytter kriminelle på bekostning af lovlydige amerikanere, tror på åbne grænser, bevæbner den nationale sikkerhedsstat til at forfølge politiske modstandere og – frem for alt – rykker os tættere end nogensinde på atomkrig.

Hun fortsætter:

Jeg tror på en folkets regering, en der kommer fra – og arbejder for – folket. Desværre deler det nuværende Demokratiske Parti ikke den tro. I stedet står de for en regering af og for den magtfulde elite. Jeg opfordrer mine kolleger, uafhængige demokrater med sund fornuft, til at slutte sig til mig og forlade partiet. Hvis du ikke længere kan udholde den retning, de såkaldte wok-demokratiske partiideologer har skåret ud for vores land, så inviterer jeg dig til at slutte dig til mig.

 

Afgangen i en større sammenhæng

Gabbards video vises mindre end en måned før valget i midten af ​​november, som vil afgøre kontrollen over Repræsentanternes Hus i de næste to år – og muligvis skæbnen for Biden-administrationens dagsorden. Det kommer også omkring otte måneder inde i en konflikt mellem Rusland og Ukraine, hvor USA har hjulpet sidstnævnte med milliarder af dollars – midt i voksende trusler om atomkrig. Gabbard har længe gjort sig bemærket som en kritiker – om end en delvist engageret én – af det krigshærgende amerikanske establishment såvel som af »woke-heden« – begge fænomener i moderne amerikansk politik, der tydeligst er repræsenteret af Det Demokratiske Parti.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Professionel men vel nærmest diplomatisk video fra Gabbard. Hun dyrkes lige pt af alle de store mediestemmer og -huse: Joe Rogan, Fox News, Spotify, osv. osv. så hun får sin stemme ud, til trods for de kontroversielle budskaber.

  Men er de så kontroversielle?

  Her er et eksempel på en video, som mediehusene IKKE vil have ud. Måske fordi der er forskellige niveauer at af være ‘kontroversiel’.
  Thomas Sewell er i godmode i dette korte interview. Især den sidste del af klippet.

  Thomas Sewell speaks to Todd Sampson – Mirror Mirror
  https://www.youtube.com/watch?v=Be9jMSURMSk

  (Kan findes på Telegram, YT videoen bliver muligvis slettet/banned)

 • Jeg så en serie der handler om amerikanske advokater. Meghan, prins Harrys såkaldte hustru var med i den serie. Og, så er det jeg spørger.. Hvordan i alt verden kan Meghan spille et skuespil, der absolut kun giver et klart billed af hvem denne Meghan er. Enten er hun en mega dårlig skuespiller, eller så kan hun bare ikke gemme sig bag hendes ydre, der ER falsk. Jeg tænkte også, gad vide om de andre skuespillere er nogle sladdermikler eller er standarten på individualiteten så klart gennemskuet, at selv filmen forsøger at bidrage med et syn, der skal gennemskue en løgn på et fad. Selv hendes optræden ved dronning Elisabeth’s begravelse, hvor prins Harry ikke lige med det vons åbnede bildøren for Meghan, hvor hun udviste lige netop, det ydre, vi andre for længst har mødt af disse undermennesker ( lige lidt omvendt nu, OKEY 💄 ), Bøj dig kun for mig og ikke andre, thihiii. Altså til en begravelse. Okey, ånder er IKKE min livret på livets fred og mirakler, absolut ikke. Men, når man ved hvordan monarkiet er opbygget og vi andre skal respektere det, så skal hun altså ikke fremstå som en slags Gud foran en skare af mennesker der ser på, alt imens vi skal bekoste disse kongehuse, med alt hvad vi ejer. Husk, det er ikke vores valg, da konger kom til verden, det var magtens heldigste indgangsvinkel for bønder og godtfolk. Dengang hvor folk levede af kartofler, og fik muligvis kun en kartoffel, alt imens kongen og konen åd løs af truget. Konger eller dronninger er ikke Folke valgte, men et krav, fra tidernes morgen.

  Men, ja….overtaget af folkets frihed, har det danske kongehus et vis præg på. Være med i en grundlov der kun hærger et folk, med lige tanker og tacklinger, så borgen og kongehuset kan følge med, er øhhh, streng.Selv politiet arbejder gratis, når folket overtager deres arbejde. Ryd selv op omkring staten, politi, eller få en anden uddannelse, føj 😤.

  Sidst, men ikke mindst. Skal man opbygge et land bliver det med tråd til gamle normer og kulturer. Hvis der skal andre boller på suppen, skal der ikke være magter der kun tilgodeser deres egne behov. Thihii….

  Jeg er ved at køre tomt på det andre kalder for multikulturelle samfund. Jeg har besluttet, at jeg vil være dansker, og skulle jeg møde BLM, er jeg ikke bange for at vade lige gennem dem, de står i vejen for mit privatliv, alligevel.

  Det må altså være pinligt, at vade i folks privatliv og ødelæg et menneske med andres tanke gange og handlinger. De der tror på, at en verden kan arbejde sammen som en helhed, har måske været heldig, da den dybe tallerken blev opfundet, og måske kun for deres skyld.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //