TV-selskabet Sky vil skubbe hvide ud gennem etnisk kvotering

JØDISK MEDIA: Mediegiganten Sky, som kontrolleres af den jødiske Roberts-familie, vil fokusere på at ansætte mindst 1500 ikke-hvide.

Brian Roberts, administrerende direktør Comcast. Foto: Scott McLeod (CC BY 2.0)

Mediegiganten Sky, med 25.000 ansatte, opstiller nye rekrutteringsmål og vil ansætte mindst 1.500 flere personer med «minoritetsbaggrund» – det vil sige personer med ikke-europæisk oprindelse. Samtidig har det britiske skattefinansierede tv-selskab BBC indført et lignende krav om at øge andelen af ​​chefer med etnisk minoritetsbaggrund. Sky ejes af Comcast, som igen ejes af den jødiske familie Roberts.

Hvis Sky opfylder kravene, vil forskellen være tydeligst blandt virksomhedens 300 ledere, hvoraf kun tre er sorte, inklusive den nye «mangfoldigheds- og inklusionschef». En fjerdedel af dem, der vises på tv, og ti procent af komedie- og dramaforfatterne skal være minoriteter.

Flere store britiske virksomheder har indført lignende krav, herunder den britiske regering.

I efteråret kom et lignende krav efter kvotering efter etnicitet i et opråb mod racisme hos Sveriges skattefinansierede Sveriges Radio. Bag opråbet stod Maya Abdullah og Palmira Koukkari Mbenga samt to andre mennesker. Opråbet løb dog tør for damp efter at være blevet afvist af SR’s ledelse. SR’s administrerende direktør Cilla Benkö skrev i en e-mail til Kulturnyhetene, at hun tog indholdet af opråbet meget alvorligt, men at hun ikke delte billedet af «at Sveriges Radio er et racistisk selskab med racistiske medarbejdere».

Det kan tilføjes, at hvide folkegrupper som helhed er en mindskende global minoritet, og mindre end 10 procent af alle børn, der fødes i verden i dag, er hvide.

Kilder:
Forward
Telegraph
Mörkläggning


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Afmeld dit tv abonnement, netfkix ol. Smid dit tv ud


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //