Tvang pædofil til at grave sin egen grav – frikendt for mord

RUSLAND: Efter at en russisk småbørnsfar opdagede en video af overgreb af ​​sin dengang 6-årige datter, tvang han angiveligt den pædofile gerningsmand til at grave sin egen grav. Faren er nu blevet frifundet for drab.

Den russiske småbørnsfar Vyacheslav Matrosov (34) tvang sin bedste ven Oleg Sviridov (32) ind i et russisk skovområde for at grave sin egen grav, efter at have opdaget videoer af seksuelle overgreb på sin dengang 6-årige datter på hans mobiltelefon. Sviridov blev senere fundet død i graven.

Matrosov blev først sigtet for drab, men sigtelsen blev frafaldet og i stedet er han nu sigtet for at have opfordret Sviridov til at tage sit eget liv, som giver en lavere straf og formentlig ender med en betinget dom.

Der er nu mistanke om, at Sviridov også forgreb sig seksuelt på to andre børn.

Lokalbefolkningen i den russiske landsby Pribrezhnoye, hvor overgrebene skal have fundet sted, har vist deres støtte til Matrosov ved at skaffe penge til en advokat, ligesom de har iværksat en underskriftsindsamling med krav om fuldstændig frifindelse af den anklagede. Omkring 2.500 underskrifter er indtil videre blevet indsamlet.

Den fremtrædende tv-journalist og tidligere russiske præsidentkandidat Ksenia Sobchak sagde til sine følgere: »Alle forældre står op for den pædofiles morder«.

Kilde:
Metro


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Og i Danmark bliver ofre og deres familier chikaneret af dømte pædofile uden at systemet gør noget ved det.

  • Det er ikke mord at dræbe pædofile. Drab, måske, men jeg ville kalde det skadedyrsbekæmpelse.

  • Rotten har ikke fortjent bedre


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //