Tyskland bygger koncentrationslejre til Covid-dissidenter

TYSKLAND: Et tidligere migrantcenter i Dresen skal nu bruges til at internere Covid-dissidenter som gentagne gange bryder reglerne.

Covid-koncenstrationslejren i Dresen. Foto: Twitter.

En bygning tidligere brugt til at huse asylansøgere i Tyskland bliver nu omdannet til et »Corona-fængsel« for personer som gentagne gange bryder Corona-reglerne, rapporterer den tyske avis Bild.

Anlægget, som er placeret i det nordlige Dresen, Saxony, blev bygget i 2017 til en pris på 30 millioner euro for at huse mennesker, som ventede på deres asylbehandling. Nu omdannes det af Tysklands ZOG til en koncentrationslejr for personer som »gentagne gange bryder karantænereglerne«, ifølge avisen.

En person som ikke går i isolation når det kræves af myndighederne vil først få en advarsel, så en bøde, og hvis det ikke virker, vil domstolen inddrage personens frihed, forklarer en embedsmand, og tilføjer, at tiltaget er for »at sikre tredje parter fra den indkvarteredes uregerlige adfærd«. Lejren er omkranset af et hegn med pigtråd øverst, fra at dømme ud fra billedet publiceret af Bild, og det siges at politi bevogter stedet.

Andre lande omkring i verden tager brug af lignende tiltag. Sidste år udmeldte myndighederne i New Zealand, at de vil samle alle nye smittede med coronavirus, og deres nærmeste familie, i hvad de beskrev som »karantænefaciliteter«. Premierminister Jacinda Ardern gjorde det klart, at hvis nogen i denne karantænefacilitet nægtede at lade sig teste, ville de simpelthen blive tilbageholdt der i 14 dage. Tidligere denne måned introducerede lovgiverne i New York et lovforslag, som vil give regeringen magt til at fjerne og internere »sygdomsbærer« i karantænefaciliteter.

Kilder:
RT
Vision News


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det er jo dybt dybt sygt. Og burde covid dissident egentlig ikke betyde rask? Hvordan kan man ‘bare’ være en dissident over for den mest alvorlige sygdom nogensinde som det jo er ifølge dem?
  Sådan som de her covid fanatikere agerer og taler ned til folk kan man vist godt sige at de ikke længere selv har evnerne og retten til at varetage deres eget liv. Måske.. i er de Corona syge, men at sygdommen sidder i jeres hjerne?

  Og ‘covid jail’… Jeg det handler jo helt sikkert om en sygdom.. dem kommer man altid i fængsel for.

 • En skræmmende udvikling

 • Næste skridt i det totalitære styre vi er ved at få opbygget under dække af at det er for vores eget bedste og for at beskytte os for Corona.
  Hvis man bare kan få lukke munden på de kritiske og få vaccineret alle (vaccine virksomhederne gør det jo for menneskeheden, det er ikke forretning eller sådan noget for dem)

  Så kan alle komme til deres normale forbrugs samfund, realkreditlån osv


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //