Udsmidning af antifascister i Stockholm

MODSTANDSBEVÆGESEN: Svenske Rede 1 bortjager den røde pest og beslaglægger deres bannere.

Aktivister fra svenske Rede 1 tog i løbet af lørdag formiddag den 6. august til Rålambshovsparken i Stockholm for at sprede organisationens budskab med plakater og klistermærker i forbindelse med, at partiet Alternativ för Sverige holdt valgmøde i løbet af dagen.

Da plakatopsætningen var overstået, blev en gruppe antifascister observeret iført masker i udkanten af ​​parken. Aktivisterne valgte at holde øje med disse og deres aktiviteter på afstand for at sikre, at de ikke nedtog den nyopsatte propaganda.

Det viste sig hurtigt, at de røde havde samme ærinde som Modstandsbevægelsens aktivister, men i modsat retning, da de begyndte at hænge bannere op i udkanten af ​​parken med multikulturelle og anti-AFS-budskaber.

Aktivisterne iagttog dem et stykke tid, og da de begyndte at bevæge sig mod parken, blev de nyopsatte bannere hurtigt taget ned, og da Alternativ för Sverige er et nationalistisk parti, valgte Modstandsbevægelsens aktivister også at tage anti-AFS plakaterne ned. Derefter avanceredes der hurtigt hen over parkens græsklædte områder for ikke at miste rotterne af syne.

Aktivisterne beslaglagde antifascistisk skrald.

Så snart de kom inden for syne, brød en jagt ud, da antifascisterne flygtede hovedkulds og i panik smed noget propagandamateriale væk, mens mere svenskfjendtligt materiale blev givet væk til Modstandsbevægelsens aktivister, da de indhentede dem. En af de venstreorienterede smed også sit ID af en uklar årsag.

Da det i det mindste tilsyneladende så ud til, at alle var af kvindekøn, blev de skånet for en mere alvorlig irettesættelse.

Mere beslaglagt materiale.

Lidt senere på dagen blev der fundet flere røde bannere, som blev skiftet ud med mere relevante budskaber af aktivister i Den Nordiske Modstandsbevægelse.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Sådan! Disse udskud skal ikke have lov at chikanere normale mennesker.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Dejligt at nogen lige giver dem en “irettesættelse”, så denne adfærd ikke gentager sig i fremtiden.

 • Zogberg says:

  Selvfølgelig var det kvinder. Desværre fik de derfor ikke den fortjente dragt prygl for denne skam.

  Men den næste modstander I i Sverige render ind i, er ret sikkert den mindre venlige mohammed og ali som ‘kn*pper jeres mor og far ihjel’ som de jo altid siger (og gør), så held og lykke med det små bly violer. I er ude på dybere vand end i kan bunde.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Da det i det mindste tilsyneladende så ud til, at alle var af kvindekøn

  lol

 • Godt at se at de kan motiveres til lidt motion 😏

  Rigtig godt gået til modstandsbevægelsen 🥇


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //