Udtalelse angående mordmistænkt med påståede koblinger til Modstandsbevægelsen

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Nordfront bringer her en officiel udtalelse fra Den Nordiske Modstandsbevægelse om de oplysninger som nu spredes i medierne. 

Ifølge svensk politis oplysninger døde en kvinde i 60’erne i går efter et knivoverfald i den svenske by Visby under den igangværende Almedalsuge (politisk uge i Almedalen. Red. anm.). En 33-årig mand er anholdt mistænkt for drab.

Ifølge politiet er der indtil videre intet i efterforskningen, der tyder på politiske motiver til gerningen. Til gengæld spredes forskellige oplysninger i diverse medier om, at den anholdte mand på en eller anden måde skulle have noget at gøre med Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Modstandsbevægelsen kender endnu ikke til en sikker identitet, men ifølge visse oplysninger, der spredes om hvem det kunne være, har den pågældende aldrig været medlem eller endda støttemedlem af Den Nordiske Modstandsbevægelse. Personen, der angiveligt er mistænkt, har for mange år siden skrevet tre gæsteartikler på nyhedssiden Nordfront.se – gæsteartikler, der var af generel geopolitisk karakter og uden tilknytning til organisationen. Den formodede mistænkte skal også have deltaget i to demonstrationer arrangeret af Den Nordiske Modstandsbevægelse, som var helt åbne for offentligheden og med et flertal af udefrakommende som deltagere.

Oplysninger om, at denne mand skal have deltaget i et eller andet radioprogram knyttet til organisationen, er falsk, med det formodede formål at forsøge at få koblingen til Den Nordiske Modstandsbevægelse til at fremstå som stærkere.

Hverken Den Nordiske Modstandsbevægelse eller Nordfront har haft kontakt med den formodede mistænkte i mange år og har dermed intet kendskab til hans aktiviteter eller liv i dag. Det er derfor meget muligt, at han i dag har andre politiske sympatier eller er aktiv i et andet politisk parti.

Vi opfordrer alle vores medlemmer og sympatisører til ikke at deltage i spredningen af ​​personlige oplysninger og billeder med påstået identitet på den formodede gerningsmand, i hvert fald ikke før noget af dette er fuldt ud fastslået. At blive uskyldigt udhængt som mistænkt for mord kan selvsagt være alvorligt.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vender tilbage til sagen, så snart vi ved mere.

Først publiceret på Motståndsrörelsen.se


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //