Udtalelse om pressedækningen af Modstandsbevægelsens Pesach-aktion

UDTALELSE: På baggrund af mediernes løgnehetz i kølvandet på weekendens Pasach-aktion bringes her en udtalelse fra Redechef Jacob Vullum.

Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte i weekenden en oplysningsaktion omkring den jødiske fejring af Pesach, hvor dukker, teaterblod, flyveblade og plakater blev placeret i Aalborg og Horsens.

Massemedierne har i den grad dækket denne aktion og igen retfærdiggjort betegnelsen løgnepresse, sandsynligvis for at påvirke ikke bare folket, men også ordensmagten, politikere og retsvæsnet. Stort set alle aviser i Danmark skriver om “hærværk på jødisk gravplads”, selvom dette er en lodret løgn.

Der har ikke været udført hærværk på nogen jødisk gravplads, idet aktionens dukkeopstillingen og de mange flyveblade var placeret på fortorvet uden for muren, som omkranser den jødiske gravplads i Aalborg. Alene det, at løgnepressen vover at kalde tre dukker, en halv liter teaterblod og en mængde flyveblade og plakater for hærværk, er absurd.

Flere politikere har reageret på løgnepressens beretning om “hærværk”, deriblandt Justitsministeren. Justitsminister Nick Hækkerup beskriver på baggrund af løgnepressens dækning aktionen som “oprørende” og “dybt beskæmmende”, og udtaler:

Sagen efterforskes nu af politiet, og det er ganske enkelt forkasteligt, at vi igen skal være vidne til, at gravsteder bliver skændet. Regeringen er meget optaget af at sikre den nødvendige beskyttelse for det jødiske samfund og de jødiske institutioner og af, at myndighederne fortsætter arbejdet med at bekæmpe antisemitisme, når den viser sit grimme ansigt. Regeringen arbejder lige nu på en national handlingsplan mod antisemitisme, som skal modvirke, at antisemitismen slår rødder og spreder sig i Danmark.

Denne overdrivelse fra både landets Justitsminister og løgnepressen resulterer nu i, at ekstra politipatruljer sættes ind for at patruljere ved jødiske interesser. Man kan spørge sig selv om, hvorvidt dette ødsel af ressourcer for at redde det næste fortorv for en gruppe af dukker retfærdiggør, at politipatruljer derved ikke i samme grad kan tage sig af indbrud, racefremmed vold og voldtægt eller narkokriminalitet.

Medierne lyver og landets politikere danser efter løgnepressens fløjte, som de marionetter de er.

Aktionen gennemført af Den Nordiske Modstandsbevægelse beviser, at medierne lyver, at politikerne lader sig lokke og påvirke af mediernes løgne, og at systemet sætter alt ind for at behage det jødiske samfund på bekostning af etniske danskere.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er lige en sag for Hækkerup, så han igen kan galpe “DYBT BESKÆMMENDE” mens han vrikker med hans små ‘overvågning-er-frihed’ fingre: danskerne skal overvåges i hoved og røv, mens hans jødiske venner fortsat kan sutte på små børns tissemænd.

    Han har vist fået for mange godnathistorier fortalt af Jonathan Greenblatt, så han må hellere sætte 30-40 ekstra patruljer ind, så danskerne kan tjekkes at de nu ikke tænker de ‘forkerte’ tanker. Hækkerups våde drøm er naturligvis at kriminalisere TANKEN om såkaldt ‘antisemitisme’ og dermed indføre kronisk, totalitær orwellsk overvågning af folk. Danskerne har stadig alt for meget frihed og det vil Hækkerup have lavet om på.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //