Udviste racefremmede nægter at rejse hjem: Nu hærger de med vold og tyverier

MULTIKULTUR: De udviste racefremmede på Udrejsecenter Kærshovedgård hærger i hele landet og begår ny kriminalitet i stor stil, mens myndighederne forsøger at få dem sendt hjem.

Udrejsecenter Kærshovedgård. Foto: Twitter.

»Det virker til, at Kærshovedgård bare er deres base, mens de fortsætter kriminaliteten uden problemer,« lyder det fra Kærshovedgårds nærmeste nabo, Ole Tranberg.

I gennemsnit er der rejst 18 sigtelser om måneden mod beboerne på Kærshovedgård siden 15. december. Det er næsten en tredobling i forhold til niveauet i 2019 og første halvår af 2020.

Ole Tranberg oplever flere gange ugentligt, at maskerede udlændinge fra Kærshovedgård bruger hans ejendom som smutvej til naboskoven. Hvad de laver i skoven, kan han kun gisne om.

»Jeg skal ikke stikke næsen for langt frem, før jeg kommer i problemer med sådan nogle skumle typer. Det er meget utrygt at have maskerede mænd rendende rundt i skoven og på vores jord, hvor ingen kan høre, hvis man råber om hjælp,« siger han.

Ole Tranberg fortæller, at han ikke oplever mere kriminalitet fra de udvisningsdømte udlændinge i lokalområdet, end han plejer.

Men ifølge aktindsigten nøjes beboerne på Kærshovedgård heller ikke med at hærge i lokalområdet. Faktisk er en pæn del af politianmeldelserne indgivet i kommuner som København og Lyngby – langt fra Kærshovedgård i Midtjylland.

Midt- og Vestjyllands Politi har en døgnpatrulje ved Kærshovedgård. Primært for at holde ro og orden på selve centret.

»Vi gør meget for at forhindre slåskampe og den slags inde på centret. Men Kærshovedgård er ikke et fængsel, så vi kan ikke stoppe dem fra at tage til København og begå kriminalitet,« siger Claus Hilborg, chefpolitiinspektør ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Beboerne kan frit bevæge sig uden for Kærshovedgård, men har som udgangspunkt opholdspligt, hvilket betyder, at de har pligt til at overnatte på centret.

Claus Hilborg oplever hverken, at kriminaliteten fra udlændingene er tiltagende eller aftagende i lokalområdet.

»Det er mest tyverier, narkosalg og lidt hærværk i lokalområdet, mens der ikke er så mange sager om alvorlig kriminalitet som vold og knivstikkerier. Men hvad de laver i andre politikredse, mærker vi jo ikke på samme måde,« siger han.

Der er rejst seks voldssigtelser siden 15. december.

Kilde:
BT


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //