Uffe Elbæk bliver optaget i Den Nordiske Modstandsbevægelse!

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelse er stolte over at kunne fortælle, at Uffe Elbæk er blevet optaget i Den Nordiske Modstandsbevægelse, og vil begynde som skribent på Nordfront. Han starter allerede i weekenden med serien “Det jødiske problem”.

Uffe Elbæk, den tidligere politiske leder af partiet Alternativet og nuværende folketingsmedlem, søgte om medlemskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse og blev optaget d. 01/04. Han er noget nedtrykt over den politiske retning Alternativet havde taget over de sidste par år, først med optagelsen af racefremmede som Sikandar Siddique, og deres uendelige bukken under for jødisk magt.

Derfor søgte Uffe Elbæk medlemskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse. Han begrundede det desuden med, at Den Nordiske Modstandsbevægelse er den eneste organisation, som kæmper for et bedre miljø uden samtidig at støtte udryddelsen af vort folk.

Uffe som skribent på Nordfront

Uffe fortalte om artikelserien “Det jødiske problem”, som han har brugt det sidste års tid på at skrive, under optagelsessamtalen. Artikelserien vil gå i dybden med alt fra historien bag det jødiske folk, deres religion, og selvfølgelig deres enorme indflydelse på vores moderne kapitalistiske, zionistiske, individualistiske samfund, og hvordan vi bekæmper dette problem.

Uffe kommer også til at forklare, hvordan han vågnede op til det jødiske spørgsmål, hvordan racefremmede ødelagde hans gamle politiske projekt, og hvorfor vi har brug for et stærkt og forenet Norden, for at kunne bekæmpe klimakrisen, masseindvandringen og det kulturelle fordærv vi alle oplever i hverdagen. Vi glæder os over Uffes aktive del i kampen for vort folk, og opfordrer jer andre til at følge i hans fodspor! Bliv medlem af Den Nordiske Modstandsbevægelse!

Dette er en aprilsnar.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Christian says:

  Haha, det er ikke nemt at gætte hvem, der er national socialist.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  jeg har altid vidst at Uffe var grøn i hjertet

 • Сергей says:

  А кто такой Уфе, напишите мне?!

  • Asbjørn Nielsen says:

   Han er en tideligere formand for et dansk parti, som ønsker meget mere globohomo.

 • Osteklokke bunger says:

  Det er jo bare helt crazy, det her!

 • Ørnegreb says:

  Stærkt, jeg håber at Uffe får sat skub i at bruge vedvarende elektricitet og naturlig gas til at rydde op i de racefremmede.

 • Uffe med den sukkersøde stemme. Han vil gå lige hjertet på frøken pædagog og hr. læge med hans konstatering af nødvendigheden af at repatriere racefremmede for klimaets skyld.

 • Hvis der ikke havde stået aprilsnar, så kunne det da virkelig have jaget folk væk fra Nordfront.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //