Ugens memes 2020 #12

Humor: Nordfront bringer her 12. udgave af ugens memes 2020. 

 


 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Youtube “Richie From Boston”, and “aplanetruth 4u” explain the virus hoax, but that the collapse could get much worse.

  • Asbjørn Nielsen says:

   Jeg tror bestemt ikke virusset er noget hoax. Nye vira er gennem verdenshistorien opstået mange gange, hvorefter de har spredt sig over hele kloden og bragt død og kaos med sig, så hvorfor skulle det ikke kunne ske igen, især med alt den internationale handel, der øger mulighederne for at sygdomme kan sprede sig? Hvis om noget, så har denne koronavirus vist os, hvor farligt globalisme er, hvor dårligt forbedt den globale elite var på sådan en trussel, og hvor længe der gik inden de begyndte at føre politik, der vil beskytte befolkningen.

   Det er stadig tidligt at komme med forudsigelser om de økonomiske konsekvenser af dette, men det tyder på at vi ser en recession eller måske endda en depression. Derudover er nogle supplychains blevet afbrudt under krisen, nogle produkter har været umulige at få fingrene i pga. produktionen var flyttet til Kina, og den generalle tillid til globalisering kan have været påvirket væsentligt. Med lidt held kan dette føre til mere national produktion i fremtiden.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //