Ugens memes 2022 #7

Humor: Nordfront bringer denne uges memes.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Krautling says:

  Synes at det der NPC meme, hvor NPC’en kun bliver vred over krigen i Ukraine er lidt lamt. Selvfølgelig betyder hvide ukrainere mere for os end nogle snavsede arabere. Personligt er jeg ligeglad med dem. De kan voldtage og spise deres egne børn, så længe de gør det dernede. Not my problem. Men hvide europæere er noget helt andet.

  Selvfølgelig er det ikke i orden at bombe/invadere andre lande – medmindre de selv beder om det – men synes det er lidt et leftist talking point, når folk pointerer denne dobbeltstandard – som det naturligvis er.

  Ham der Sandandar Sidiqe eller hvad han hedder, bruger det selv som et “argument” og havde lyst til at smadre min computerskærm, da han stod og brækkede alt det gylle op forleden i den der tv2 partilederrunde forleden.

 • Du har selvfølgelig ret i, at der er forskel på om det sker mod hvide eller fremmede. Man skal dog huske at NATO med USA i spidsen også har gjort lignende mod hvide i nyere historie. Tilbage i 1990erne invaderede de jugoslavien, hvilket blandt andet også indebar bombningen af civile serbere.

 • hvem?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //