Under Yom Kippur: Jøde tager sin penis frem og fortæller, at han arbejder med børn

NORGE: I lørdags gennemførte den nordiske modstandsbevægelse aktiviteter under Yom Kippur. En jødisk mand besluttede derefter at vifte med sine kønsorganer og fortælle dem, at han arbejder med børn.

I lørdags gennemførte den nordiske modstandsbevægelse aktiviteter under den jødiske ferie i Yom Kippur med det formål at øge bevidstheden om den jødiske religion og den jødiske magtbevægelse. Dette blev blandt andet gjort ved hjælp af plakater med citater fra rabbinere, jødenes hellige tekst Talmud og information om mindre flatterende jødiske skikke.

Under aktiviteten i Oslo mødte medlemmerne af modstandsbevægelsen en meget speciel jøde ved navn Adam, der trak sine kønsorganer frem og pralede med, at han arbejder med børn. Nordfront har modtaget en rapport fra Richard Eide fra den norske gren af ​​modstandsbevægelsen.

I løbet af dagen gik aktivisterne til en synagoge i Oslo, hvor de ankom omkring klokken to. De stod der i en halv times tid, før folk i området begyndte at samle sig i en større folk, for det meste jøder. Aktivisterne havde opstillet et bord, hvor der blev lagt en ble, en kniv og smidt noget blod der skulle symbolisere en jødisk omskæring.

Nogle, der modtog flyers, var enige med os, mens andre var lidt fornærmede, siger Eide.

Efter en halv time kom politiet og kiggede lidt, hvorefter de sagde, at det var en demonstration, hvilket man skal informere politiet om.

Aktiviteten fik lov til at fortsætte, men politiet henviste til et sted længere væk fra synagogen, så jøderne ikke blev fornærmet af kritikken. Da aktivisterne ikke fik lov til at blive uden for synagogen, valgte de i stedet at gå til den israelske ambassade, hvor de lagde plakater langs hele gaden.

Blotterjøden Adam blotter sig

Da vi gik ned mod ambassaden, kom der en person. Han havde en hat og briller på, talte engelsk og spekulerede på, hvad der foregik, siger Richard Eide og fortsætter:

Han kiggede på plakaterne og sagde “godt, du er imod Yom Kippur” på engelsk, så stod han og kiggede et stykke tid, så trak han sin pik frem og sagde “det er det, du ikke kan lide”, mens han smilede til en modbydelig måde.

Blotteren præsenterede sig som Adam og pralede ifølge aktivisterne med, at han arbejder med børn, da de talte med ham, efter at han begyndte at rive nogle af plakaterne ned.

Ovenstående billede kommer fra en video, der blev taget med et GoPro-kamera. Videoen fra aktiviteten inklusiv blotteriet kommer senere.

Jødisk omskæring – en tvivlsom tradition

Hvad blotteren Adam ville sige ved at trække sin penis frem, var sandsynligvis, at han er omskåret. Dele af aktuelle budskab fokuserede på det jødiske omskærelsesritual metzitzah b’peh. Omskæring af raske børn ses af mange som et misbrug, da det er ufrivillig kønslemlæstelse.

Omskærelsesritualet nævnt ovenfor har dog et ekstra lag af afsky, da det inkluderer, at mohel, der udfører omskæring, suger blod ud af barnets kønsorganer med læberne. På grund af dette kan spædbørn endda blive inficeret med herpes.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • De er nogle mærkelige væsner

 • Christian says:

  +1

 • Fuck hvor er det klamt, hvem fuck trækker sig penis frem på åben gade? Var det ikke nok bare at sige han var omskåret? Klamme væsener

 • XLviking says:

  Hvilke andre væsener end de mest beskidte skriver dårlig hygiejne ind i deres religion


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //