Undersøgelse: Israel har den højeste andel af Covid-19-tilfælde pr. indbygger i verden

ISRAEL: Mens Israel ifølge en undersøgelse har verdens største andel af covidsmittede i sin egen befolkning, så havner de på fjerdepladsen, når det kommer til »covid-19-relaterede dødsfald«. Pfizer-vaccinen opgives som årsagen til dette.

Skærmbillede: Our World in Data.

Israel er verdens førende, når det kommer til antallet af mennesker, der er smittet med Covid-19 pr. indbygger, ifølge en undersøgelse offentliggjort af Oxford University tirsdag.

Ifølge rapporten ender landet også på en fjerdeplads på listen over andelen af ​​dødsfald pr. indbygger »forårsaget af Covid-19«.

Den sandsynlige årsag til, at Israel kommer længere ned på denne liste, end de gør på den første, forklares i undersøgelsen, som værende det, at de fleste israelere over 60 år har fået to doser af Pfizer-vaccinen – mens »mange« allerede har gennemgået en tredje vaccination.

Onsdag registrerede de israelske myndigheder det hidtil højeste antal, 11.000 mennesker, for antal af smittede med virussen på én dag.

Andelen af ​​positive test var 7,92 procent, hvilket er klart lavere end rekorden på 15 procent fra september 2020. Undersøgelsen påpeger dog, at der udføres betydeligt flere tests nu end dengang.

I august vil næsten 200.000 israelere have testet positivt for Covid-19.

I samme periode er der registreret 564 såkaldte covid-relaterede dødsfald, men det tilsvarende tal for juni kun er 8.

Kilder:
Breitbart
Oxford University


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //