Undervisning i »kritisk raceteori« godkendes af amerikansk lærerforening

ANTI-HVID RACISME: USA’s største lærerforening National Education Association, godkender forslaget om at indføre undervisning i »kritisk raceteori« i hele landet.

Den amerikanske lærerforening National Education Association godkender Biden-regeringens forslag om at indføre undervisning i »kritisk raceteori« i hele USA.

Undervisningen går ud på at udskamme de hvide studerende for deres racemæssige tilknytning ved at indoktrinere børnene med emner som »hvidt privilegium« og »strukturel racisme«. Lærerforeningen beskriver undervisningen som »rimelig og hensigtsmæssig«. De har også ansat folk for at bekæmpe modstandere af den anti-hvide indoktrinering.

I oktober vil foreningen også deltage i BLM-demonstrationer for at hylde den afrikanske stofmisbruger George Floyd, der døde af en overdosis under politiets anholdelse sidste år.

Kurserne er tidligere blevet forbudt i næsten halvdelen af ​​landet. Staten Iowa har kaldt kritisk raceteori for »diskriminerende indoktrinering«.

Undervisningen vil nu blive afholdt i alle 50 stater, i 14.000 skoledistrikter.

Kilde:
The Stars Post

Læs også:
Dagens video: «Antiracisme» er kun et kodeord for Anti-hvid
Jøder og afrikanere allierer sig i anti-hvid kulturprojekt
Disney’s hadefulde anti-hvide personalepolitik


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Total Hvid Modstand says:

    Skolesystem herhjemme er også stærkt diskriminerende mod hvide og vil gå enorme længder for at skade de hvide der vil gøre modstand. Er man i tvivl skal mand blot kaste et blik på Ishøj gymnasium og deres ageren, da en elev fortalte om de ikke-hvide elevers ødelæggelse af skolen tilbage i 2018.

    Men sådan er det med kommunister. Har man en effekt gør de alt for at få en af vejen. Målet, for dem, helligere deres handlinger.

  • Hvilken (((navne))) der mon er i toppen af læreforeningen ? Uden at have undersøgt det har jeg nogle kvalificeret bud


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //