Disney’s hadefulde anti-hvide personalepolitik

ANTI-HVIDHED: Det jødisk-ejede selskab Disney indoktrinerer sine hvide medarbejdere med »kritisk race-teori« og opfordrer dem til at »træde til side« og »helbrede« det, der ligger bag deres velbegrundede skyldfølelse.

Genrebillede.

Walt Disney Co. har intensiveret sin markedsføring af »kritisk raceteori« til hvide medarbejdere i virksomheden. Man lærer nu, at USA er »dybt forankret i strukturel racisme«, og at »hvide medarbejdere skal træde til side til fordel for deres sorte kolleger.«

Journalisten Christopher Rufo har gennemgået Disneys interne undervisningsmateriale. Virksomhedens personaleuddannelse inkluderer et program kaldet »Imagine Tomorrow!« som inkluderer temaer som: »mikroaggressioner« og »hvid skrøbelighed«.

Præsentationen af ​​programmet henviser til »Amerikas lange historie med systematisk racisme og transfobi« og opfordrer til at stræbe efter ​​»ligestilling af resultatet« snarere end blot »ligestilling« eller »lige muligheder«.

 

​​»Skriv en tjekliste over dine hvide privilegier!«

Hvide medarbejdere, der beordres til at udfylde en »tjekliste over deres hvide privilegier«, lærer at slå ned på forslag om, at beskyldninger mod dem kan være falske:

»Undersøg og arbejd dig igennem følelser af skyld, skam og forsvar, for at forstå, hvad der ligger bag dem, og hvad der skal helbredes,« instruerer programmet »alle gerningsmænd« – der henviser til de hvide medarbejdere.

Disney instruerer også hvide medarbejdere i at fremhæve alle de sorte kollegers færdigheder og kvaliteter, når de ikke er til stede – »at give dem synlighed og anerkendelse«.

Hvide medarbejdere opfordres til at lære »hvad de bør sige og hvad de ikke bør sige« til deres sorte kolleger. De rådes yderligere til automatisk at give en »validering«, hvis en kollega deler en oplevelse.

»Sæt ikke spørgsmålstegn ved og diskuter ikke sorte kollegers erfarenhed,« opfordrer guiden – og dette forklares at omfatte ethvert forslag om, at en bestemt kommentar eller handling ikke skal være »race-baseret«.

Sætninger som »All Lives Matter.« og »Jeg ser ikke farver.« fordømmes og forklares at være baseret på »farveblind ideologi og retorik« – noget der er »ekstremt sårende og skadeligt«.

Hvide medarbejdere frarådes kraftigt at forsøge at lære sorte medarbejdere om race – hvilket, hvis det bliver gjort, ville være »følelsesmæssigt skadende«. Kilder, der anbefales i programmet til yderligere undersøgelser, inkluderer:

 • New York Times 1619-projekt – en kulturmarxistisk historisk analyse, som ifølge eksperter er fuld af faktiske fejl
 • Black Lives Matters hjemmeside
 • En avisartikel, hvor kravet om, at »tage pengene fra politiet« fremføres
 • Materiale, der lærer børn om kritisk raceteori

 

»Tag pengene fra politiet, deltag i godtgørelsen og afkoloniser din bogreol!«

Rufo siger, at Disney også har distribueret et regneark, der opfordrer hvide medarbejdere til at »tage pengene fra politiet«, »deltage i godtgørelse« og »afkolonisere« deres bogreoler.

Virksomheden har også sponsoreret en »21-dages udfordring for race-lighed og social retfærdighed«, hvor deltagerne informeres om, at »de alle er opdraget i et samfund, der hæver den hvide kultur over andre«.

Ud over kravet om at udarbejde en tjekliste over hvide privilegier, tildeles medarbejderne et dokument om, hvordan de kan bidrage til »at skabe forandring« ved at vende sig væk fra den »hvide dominans-kultur« til »noget andet«.

Blandt de værdier, der er fordømt for opretholdelse af den »hvide suverænitetskultur« er anført »konkurrence, perfektionisme, individualisme« og »skeptisk ledelse«.

Disney er langt fra alene om at pålægge sine medarbejdere »kritisk race-teori«. Statslige myndigheder, skoledistrikter og virksomheder rundt omkring i USA har ligeledes vedtaget sådanne programmer. For eksempel har Coca-Cola haft obligatorisk »træning«, hvor medarbejderne opfordres til at være »mindre hvide«.

Præsident Joe Biden genindførte straks sådanne elementer i føderale myndigheders personaleuddannelse, da han tiltrådte i januar, og dermed ophævede et forbud, der blev indført af den tidligere præsident Donald Trump.

Republikansk-kontrollerede stater som Idaho, Oklahoma og Iowa har i de seneste uger taget de første skridt mod at forbyde sådan undervisning i skoler og på universiteter.

Disney har modtaget skarp kritik for sine nylige »woke-foranstaltninger« som f.eks. fyringen af skuespillerinden Gina Carano for hendes politisk ukorrekte synspunkter – eller udtværing af nogle af sine egne klassikere som Dumbo og Peter Pan med beskyldninger om »racisme«.

Kilde:
RT
Disney’s guide: Allyship for Race Consciousness

Læs også:
Coca Cola’s krav til deres ansatte: »Vær mindre hvide!«
Disney fjerner klassiske børnefilm – anses for at være »racistiske«
Oscar-akademi indfører “diversitetskrav” før film kan nomineres


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Martin says:

  (((Hvem))) mon ejer Disney ? Og hvad mon deres agenda er med denne retorik ?
  Mon ikke folk snart bliver trætte af deres politiske korrekte film og forsøg på at modelere fortiden i nutidens “korrekte” billede


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //