Ung tysk pige fundet dræbt i flygtningehjem

MASSEINDVANDRING: En 17-årig tysk pige blev fredag meldt savnet af sine forældre, og det sendte politi og brandvæsen på overarbejde. To dage senere blev pigen fundet dræbt i et flygtningehjem. 

Screendump fra Newstracker.ru

I mere end to døgn holdt en 17-årig piges forældre vejret.

Deres pige blev fredag aften meldt savnet, og dage senere fik de den værst tlnkelige besked.

Hun var blevet dræbt.

Det skriver flere tyske medier, heriblandt Westdeutscher Rundfunk (WDR)

Liget af den unge kvinde blev fundet søndag aften i et flygtningehjem i byen Sankt Augustin syd for Køln, og efterfølgende er en 19-årig mand med både tysk og kenyansk pas blevet anholdt og sigtet for drab, oplyser det lokale politi.

Screendump fra Ekstrabladet.dk

150 mennesker fra politiet og brandvæsenet deltog i aktionen, da forældrene havde fortalt, at pigen havde forklaret, at hun var taget til Bonn for at besøge en ven.

Ifølge WDR-oplysninger havde  gerningsmanden og den 17-årige mødtes fredag den 30. november 2018 på en bar i Bonn. Ifølge anklagemyndigheden ledsagede pigen ham senere til boligen i Sankt Augustin, hvor han boede. Der opstod et skænderi lørdag nat, og manden var blevet voldelig. Ifølge WDR dræbte kenyaneren den 19-årige pige med de bare næver.

Tysk politi er lige nu i fuld gang med at efterforske sagen yderligere.

Kilder:
Ekstrabladet
WDR


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Kristian Niss says:

  Nu skal i ikke lade jeres fordomme blænde jer. Der er hundredevis af måder hun kunne være endt op død i et ”flygtninge”hjem.
  Hvis du tænker at det her omhandler racefremmede som er taget til Tyskland for at modtage overførselsindkomst, benytte infrastruktur ikke eksisterende på det afrikanske kontinent og forlyste sig med at kidnappe, voldtage og dræbe unge tyske piger… Så burde du tjekke dine privilegier.

  Du dør ikke af at udvise lidt tolerance. Med mindre du er en ung pige og tiltrækker dig opmærksomhed fra en horde af racefremmede mænd i kampalder.

 • Man kunne også lade være med at gå hjem med racefremmede…


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //