USA: Drabsmænd går fri fordi sorte politiadvokater ikke ønsker at møde op på arbejde

SORT PRIVILEGIUM: Takket være en af USA’s mest korrupte og inkompetente statsadvokater, bliver sorte drabsmænd nu frifundet i St. Louis, en efter en.

St. Louis’ BLM-støttende statsadvokat Kim Gardner er igen havnet i en kontrovers, efter at en dommer blev tvunget til at afvise anklagen mod en mand, der mistænkes for at have begået overlagt drab.

I en domsafgørelse fra d. 14. juli afsagt af National Justice udtalte dommer Jason Sengheiser, at han ikke havde andet valg end at løslade Brandon Campbell, der er anklaget for at have skudt en ven i en strid om en kvinde, fordi statsadvokatens kontor ikke deltog i de sidste tre høringer.

Gardner rejste tiltalen på ny og offentliggjorde en pressemeddelelse, der hævdede, at Campbell var tilbage i varetægten. St. Louis Police Department bestrider denne udtalelse, og Campbell, som det føderale politi tidligere måtte tage til Texas for at arrestere, er igen på fri fod.

Problemet kommer fra systematisk inkompetence. Kim Arshi, den sorte kvinde i stillingen som assisterende statsadvokat, fik Campbell-sagen trods tre måneders barsel i maj. Arshi blev tvunget til at indsende sin fratrædelse, efter at det blev afsløret, at nogen på Gardners kontor forfalskede hendes underskrift på retsdokumenter vedrørende mindst 20 drabssager, mens hun var væk.

Campbell er ikke den eneste formodede morder, der er blevet løsladt. Tre drabssager blev afvist samme uge på grund af forsømmelse fra anklagemyndighedens side. Under Gardners ledelse har St. Louis politiadvokater droppet mere end 30 procent af alvorlige kriminalitetssager, mere end det dobbelte af antallet, før hun tiltrådte (10-15 procent).

90 politiadvokater fra Gardners kontor er fratrådt siden 2017 med henvisning til hendes korruption, inkompetence og anti-hvide fordomme. Gardner, som støttes økonomisk af George Soros, har besvaret anklagerne med en række ubegrundede søgsmål og påstande om, at hun er offer for racisme.

Gardner tiltrådte embedet i januar 2017 med løfter om at reformere straffeloven og løslade sorte kriminelle tilbage til gaden, samtidig med at hun hensynsløst straffer hvide borgere, der forsvarer sig mod sort vold.

Sorte mennesker i St. Louis fylder størstedelen af ​​Gardners politik, som stærkt favoriserer sorte kriminelle frem for sorte ofre. Hvide ofre for sort kriminalitet er stort set ikke-eksisterende for Gardners kontor. Den 21. juli klagede moderen til en sort mand, der blev dræbt i et røveri i lokale nyheder, over at Gardner indgik en aftale med sin søns morder, så han kun fik 8 års fængsel. Gardner holdt aftalen hemmelig for ofrets familie, hvilket er en overtrædelse af loven om ofre for kriminalitet.

Efter at være blevet genvalgt med stor margin i november 2020 har Gardners største bedrift været at gøre St. Louis til den femte farligste by i verden. Takket være hendes rige jødiske tilhængere har det vist sig svært at slippe af med hende ved et valg i USA’s eget lille Sydafrika.

/Eric Striker

Først publiceret på National Justice.

Nordfront gør læserne opmærksom på, at visse links i denne artikel ikke vil fungere med en dansk IP-adresse.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Man er ikke engang chokeret længere


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //