USA: Jødisk senatleder ønsker at give statsborgerskab til 11 millioner ulovlige indvandrere

UDSKIFTNINGSINDVANDRING: Den jødiske leder Demokraternes senatsmajoritet erklærede, at USA skal give statsborgerskab til alle ulovlige indvandrere i landet.

Chuck Schumer. Kilde: DonkeyHotey via flickr, (CC BY 2.0).

I en tale, der blev holdt onsdag i denne uge, går lederen af ​​det demokratiske senats flertal, Chuck Schumer, som er jøde, ind for, at USA skal give statsborgerskab til alle landets ulovlige indvandrere:

– Nu mere end nogensinde mangler vi arbejdere, vi har en befolkning, der ikke reproducerer sig af sig selv, på samme niveau som før. Den eneste måde, vi får en fantastisk fremtid i Amerika på, er, hvis vi byder velkommen og omfavner indvandrere, Dreamers [en betegnelse for mindreårige ulovlige indvandrere i USA] og alle andre, fordi vores ultimative mål er at hjælpe drømmerne, med at skaffe en vej til statsborgerskab for alle 11 millioner, eller uanset hvor mange, papirløse [immigranter], der er her, siger jøden Schumer.

Det faktiske antal ulovlige indvandrere i USA er ukendt, men 11 millioner betragtes ofte som et konservativt skøn. En Yale-undersøgelse fra 2018 viste, at det reelle tal kunne være mere end 22 millioner. Alene i 2021 dokumenterede grænsevagter 1,7 millioner ulovlige indvandrere, der forsøgte at krydse den amerikanske sydlige grænse.

Udover at være en forkæmper for ulovlig indvandring har Schumer markeret sig som en glødende zionist. Under Barack Obamas præsidentperiode galpede Schumer sammen sin præsident over, hvad han kaldte Obamas manglende troskab over for Israel, og udtalte, at USA: »har en urokkelig forpligtelse til Israels sikkerhed og det israelske folk«, og da præsident Donald Trump flyttede den amerikanske ambassade til Jerusalem, gav Schumer Trump en sjælden applaus.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //