USA: Sort politimand håner hvid kvinde, da hun dør af slagtilfælde

ANTI-HVIDHED: En 60-årig hvid kvinde fra Knoxville døde af et slagtilfælde, efter at politiet ledet af en sort betjent, ignorerede hendes bønner om hjælp i over en time.

Ifølge Dailymail døde en hvid kvinde fra Knoxville, Tennessee som følge af politiets omsorgssvigt.

Lisa Edwards, som var 60 år gammel, blev arresteret uden for Fort Sanders Medical Center den 6. februar for at nægte at forlade hospitalet. Video af anholdelsen, som blev optaget på et politibetjentenes kropskamera, og kan ses ovenfor.

Politiet blev ledet af sergent Brandon Wardlaw, som er sort. Politiet kan ses opføre sig uvenligt og mistænksomt over for Edwards og afviser hendes bønner om hjælp, mens de forsøger at tvinge hende ind i politibilen.

Under hændelsen kan man se Wardlaw instruere sine underordnede til at ignorere kvindens bønner om hjælp med den begrundelse, at “jeg ved, det er skuespil”. Senere kan man høre en synligt irriteret sergent Wardlaw råbe til Edwards: “Hør på mig! Dette er Herrens dag. Jeg vil bare have fat i noget kaffe og havregrød. Jeg skal ikke tage mig af dit rod her til morgen”.

Betjentene skubber endelig Edwards ind i bilen for at tage hende i varetægt. På vejen mister Edwards endelig bevidstheden. Hun dør den følgende morgen, og en obduktion afslørede et slagtilfælde som dødsårsag.

Wardlaw og de andre betjente har indtil videre ikke stået over for nogen konsekvenser for deres adfærd under hændelsen fra politiets ledelse, på trods af klager fra oprørte slægtninge til Edwards.

I en kommentar offentliggjort på National Justice Partys officielle hjemmeside spekulerer Joseph Jordan i, at politistyrken er tilbageholdende med at straffe en sort politisergent af politiske årsager.

LÆS OGSÅ:
USA: Hvordan politiet behandler hvite sammenlignet med hvordan de behandler svarte


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //