USA’s præsidentvalg: Valgsvindel, militærsatellitter og pro-zionistiske kræfter

VALGSVINDEL: En tidligere CIA-chef mener, at Italien og zionistiske kræfter i den amerikanske ambassade i Rom er centrale aktører i valgsvindlen ved det amerikanske præsidentvalg.

Mens den amerikanske kongres her til aften formelt skal bekræfte Joe Biden som vinderen af det amerikanske præsidentvalg, mener mange stadig, at Biden kun vandt valget gennem omfattende valgsvindel. En af røsterne, som mener dette, er tidligere CIA-chef Brad Johnson, som mener at Italien var direkte involveret i manipulationen af stemmerne ved det amerikanske valg via hacking.

Den tidligere CIA-agent benægter ikke en tidligere historie om amerikanske specialstyrkers raid for at gendanne Dominion-stemmeapparaters servere, der er hostet i CIA Frankfurt-stationen, men han hævder, at de hackede data var blevet flyttet fra Frankfurt til Rom, i den amerikanske ambassade i den centrale gade via Veneto. Ifølge Johnson var der på serverne i Frankfurt kun delvise spor af hackingen, mens den virkelige ledende aktør i angrebet ville have været Rom.

Under valgdagen opstod der noget hidtil uset i historien om det amerikanske valg.

Pludselig blev afstemningen i nøglestaterne samtidig standset midt om natten, mens det allerede var morgen i Italien.

Hackingen var undervejs, men gerningsmændene indså, at der var noget galt.

”Trump tog et rekordstort antal stemmer” siger Johnson, og ændringen af stemmer fra Trump til Biden var ikke nok til helt sikkert at levere “sejren” til den demokratiske kandidat.

På dette tidspunkt kom Rom på scenen ved at modtage dataene fra Frankfurt, men en ny udarbejdelse af algoritmer var nødvendig for endelig at ændre resultatet til fordel for Biden.

Derfor ville operationen for at kalibrere hackerangrebet have fundet sted i via Veneto, og hvis dette blev bekræftet, ville den amerikanske ambassade i Rom være direkte involveret i et forsøg på at vælte sin præsident.

I dette scenario havde de undergravende kræfter infiltreret i den amerikanske regering, den dybe stat, planlagt et statskup mod deres øverstbefalende.

På dette tidspunkt er den amerikanske ambassadør i Italien Lewis Lewis Eisenberg, tidligere medlem af Goldman Sachs og bidragyder til den første Trump-kampagne, men samtidig tæt knyttet til de nykonservatistiske-zionistiske lobbyer, der er bitre fjender af præsidenten på grund af hans igangværende plan om at trække amerikansk militær i Mellemøsten hjem.

Johnson hævder, at der under valgaftenen i den amerikanske Rom-ambassade var en mand fra det amerikanske udenrigsministerium.

Den tidligere CIA-agent viser i en video billedet af denne mand, tilsyneladende taget af de italienske myndigheder, der gennemførte en overvågningsoperation med fokus på denne embedsmand.

Denne embedsmand ville have været direkte involveret i koordineringen af ​​hackerangrebet.

Ifølge Johnson er der en anden aktør, der spillede en afgørende rolle i denne operation, og det er Leonardo, en italiensk regeringsvirksomhedsleder inden for luftfarts- og forsvarssektoren.

Da hackerne oprettede de nye algoritmer for at ændre flere stemmer fra Trump til Biden, sendte de “disse nye numre tilbage til en italiensk militærsatellit, der drives af Leonardo” hævder Johnson.

Efter at have gjort dette blev de nye manipulerede data sendt tilbage til Dominion-stemmeapparaterne i USA.

Derfor, hvis dette er korrekt, ville den italienske regering og pro-zionistiske kræfter være direkte involveret i dette angreb på det amerikanske valg.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Najs dette omtales i DK…valg og vælgersvindlen var enorm ved US valget ’20. Masser af beviser, afsløret bl.a. i høringerne i forskellige stater. Anbefaler desuden Juvan Pulitzer, som har styr på de digitale fodspor.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //